Ще успее ли вотът на недоверие да свали правителството?

	...: „Смятам, че ще успее и искам да бъде свалено
Ще успее ли вотът на недоверие
...: „Смятам, че ще успее и искам да бъде свалено правителството. Българите имаме нужда от промяна, която да ни се отрази добре и да ни помогне колкото се може повече“.

...: „Според мен - да. Време е сегашното правителство да си ходи и на негово място да се появи друго, което да си върши работата както трябва, защото положението сега не е особено добро“.
...: „Вотът на недоверие трябва да успее, но според мен е малко вероятно да се случи. Достатъчно притеснително е, че цялата държава в момента иска оставката на сегашното правителство, но това искане е с право“.
Нейко Камбуров: „Не съм убеден по този въпрос. Според мен от цялата тази процедура няма да излезе нищо добро, тъй като партиите са едни и същи, а методът им на управление не би могъл да оправи държавата ни или да ни впечатли“.
Иван: „Смятам, че не трябва да успее. На мнение съм, че правителството върши работата си напълно качествено, поне според личните ми разбирания, но каквото и да се случи оттук нататък, България няма да се подобри“.
Кольо Петров: „Да, но не заради самото правителство, а защото положението остава все същото. Държавата се нуждае от някакво развитие, а напоследък аз не виждам да се наблюдава такова“.
Марин Кънев: „Не смятам, че трябва да успее. Не съм много запознат с политиката, но като страничен наблюдател не виждам нищо притеснително в сегашното управление“.
...: „Не, разбира се. Аз съм човек, който се занимава с политика и имам отношение. Истината е, че никой не спазва обещанията си. Жалко е за младото поколение, което бива потърпевшо заради непрофесионалните действия на правителството“.
...: „Трудно ми е да определя, защото ситуацията е много напрегната. Аз лично смятам, че е време да се появят хора, които наистина ще вземат под внимание проблемите в държавата и ще се стремят да подобрят страната ни“.
Стефанов: „Да, смятам че ще успее. Това, от което се нуждаем най-много в момента, е сваляне на правителството, нови избори и ново управление, което да докаже достойна позиция“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни