Ще отблъсне ли абонатите на ТЕЦ - Габрово повишението на цената на топлоенергията?

	Иван Цанев: „Не ползвам парно и не мога да предвидя
Ще отблъсне ли абонатите на ТЕ
Иван Цанев: „Не ползвам парно и не мога да предвидя как биха постъпили хората в такава ситуация, но на тяхно място аз лично бих се отказал от услугите на „Топлофикация“.

 
...: „Възможно е много хора да се откажат, защото всичко се покачва, а заплати и пенсии остават на едно ниво, нормално е човек да търси алтернативен начин, който ще му излезе по-евтино“.
Димитър Недев: „Мисля, че с увеличението на цената на топлоенергията много потребители ще се откажат от услугите на „Топлофикация“ и ще се опитат да намерят по-добър начин за отопление“.
...: „Истината е, че нямаме голям избор. Положението е такова в момента, въпреки че разбрах, че увеличението не е толкова голямо, но и един процент е от значение за българина“.
Иван Георгиев: „Не знам, нямам мнение по въпроса, тъй като не ползвам парно. Предполагам, че ще има известен отлив на абонати, също така смятам, че ще имат основание да се откажат от предоставените им услуги“.
...: „Трудно ми е да изкажа обективното си мнение, защото не съм особено наясно с предприетите мерки в тази област. Смятам, че има логика много от хората да се откажат“.
...: „Да, разбира се, всяко такова поскъпване е от значение, следователно хората ще се откажат от услугата, защото нямат финансовата възможност да се съобразяват с новите промени“.
...: „Трудно ми е да отговоря на този въпрос, защото чак сега научавам, че ще има такова поскъпване. Предполагам, че има логично обяснение за ситуацията, но едва ли хората биха се съгласили с това“.
Владимир Славков:  „Най-вероятно много от абонатите ще се откажат. Просто няма друг начин. Аз лично не ползвам парно, но ако и аз бях изпаднал в същата ситуация, определено бих се отказал“.
Ангел Иванов: „Не мога да кажа със сигурност. Мисля, че доста хора биха се отказали, не защото искат, а защото финансовото им положение не го позволява. За съжаление, някои неща не зависят от нас“.
 
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни