„Панорама на средните училища” се откри в Дома на културата в Севлиево

	Профилирани и професионални гимназии от Севлиево и Габрово се представиха
„Панорама на средните училища”
Профилирани и професионални гимназии от Севлиево и Габрово се представиха на третото издание „Панорама на средните училища“, което се откри вчера в Дома на културата „Мара Белчева“ в Севлиево.

Целта на събитието е да ориентира учениците, завършващи 7 и 8 клас, като им даде възможност да се срещнат и разговарят с представители на училищата. „Слушайте родителите си, слушайте учителите си, но най-вече се вслушайте в себе си, за да направите правилния избор, за който няма да съжалявате“, посъветва учениците кметът на Севлиево д-р Иван Иванов, който откри Панорамата. 
Изпълнителният директор на Училищното настоятелство в Севлиево Светлана Георгиева разказа как се е зародила идеята за изложение на средните училища. „Усетихме необходимост още в ранна възраст младите хора да бъдат правилно ориентирани. Убедена съм, че тук ще намерите отговорите на всички ваши въпроси“ - каза г-жа Георгиева.
Всички кандидат-гимназисти, посетили Панорамата, ще получат информация за реда и условията при кандидатстване за учебната 2014/2015 година и брошури на училищата.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни