Отлично представяне в конкурса за педагози

Клуб „Млад журналист“ОУ „Неофит Рилски“ - Габрово	Педагози от България и
Отлично представяне в конкурса
Клуб „Млад журналист“ОУ „Неофит Рилски“ - Габрово Педагози от България и Русия представиха добри практики и съвременни форми на работа с деца в Седми конкурс за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, състоял се от 20 до 23 юни в кур

Конкурсът се организира от Международната фестивална програма „Приятели на България“, Министерството на образованието и науката и Националния дворец на децата и е под почетния патронаж на министъра на образованието и науката.
С отличие на МОН за цялостна политика на училището за развитие на извънкласната дейност бе удостоено ОУ „Неофит Рилски“ - Габрово. Освен това грамоти за отлично представяне на педагози,  презентирали разнообразни дейности, развиващи цялостната политика за извънкласни дейности, получиха Мая Колева – директор на училището, Светлана Василева – старши учител, ръководител на клуб „Млад журналист“, Петя Тошкова – педагогически съветник, ръководител на клуб „Светоусещане“, и Виктория Петрова – ръководител на театрален клуб „Приказен свят ВЪЛШЕБНИК“. Наградите бяха връчени от г-жа  Мукаддес Налбант, заместник-министър на образованието и науката.
Малките артисти от театралния клуб участваха в Международния театрален фестивал „Приятели на България“ и дори драматичните изненади на времето не им попречиха да се представят успешно. И макар че бяха едни от най-малките участници от 14 детски и младежки театрални формации, с веселата и емоционална постановка „Вълкът срещу козата и четирите козлета“ успяха да спечелят усмивките и аплодисментите както на зрителите в залата, така и на журито. Театрален клуб „Приказен свят ВЪЛШЕБНИК“ при ОУ „Неофит Рилски“ се завърна със званието ЛАУРЕАТ III степен!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни