Криско спечели 5 приза на Вторите хип-хоп награди

Габровецът Кристиян Талев – Криско спечели пет статуетки на Вторите
Криско спечели 5 приза на Втор
Габровецът Кристиян Талев – Криско спечели пет статуетки на Вторите годишни хип-хоп награди. Церемония, продължила три часа, се състоя на 5 февруари в зала 1 на НДК и ще бъде предавана на 8 февруари от 23,40 часа по TV7, както и по музикалната телевизия

Събитието събра на една сцена елита на българската хип-хоп музика. В шоуто участваха над 20 български артисти: Ice Cream, Бобо, Боби Леон, Jahmmi Youth, Кристо и Лора Караджова, Криско, Михаела Филева, VenZy и др.
Криско беше отличен с пет от наградите. Хит на годината стана неговата песен „Министърът на веселието“, която изпълнява с Лора Караджова и Бобо. Той получи статуетка и за най-добър beatmaker/музикален продуцент, както и за най-гледан клип в Уoutube. Наградата за най-добра колаборация за песента „Знаеш ли кой видях“ с Ангел и Мойсей също е за Криско, както и призът за най-ротиран клип в The Voice Radio & TV Bulgaria.
Преди две седмици Криско спечели две награди от Годишните музикални награди на Box TV. В момента габровският талант снима видеото на най-новата си авторска песен, която ще изпълнява сам. Новият му проект е нещо като отговор на медийните нападки за скандалите около него.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни