Криско отново направи хит - „Видимо доволни” в дует с Мария Илиева

Най-новата авторска песен на габровеца Кристиян Талев – Криско „Видимо
Криско отново направи хит - „В
Най-новата авторска песен на габровеца Кристиян Талев – Криско „Видимо доволни“ в дует с Мария Илиева стана хит, само за броени часове достигна първо място в класацията за БГ музика на сайта за видеосподеляне Vbox7 и вече е с над половин милион гледания в

„Видимо доволни” не е първият общ проект на Криско с Мария Илиева, обясни неговият баща – музикантът Радослав Талев. През 2013 г. певицата записа беквокали на сингъла му „Няма к’во да стане“, който спечели конкурса „Зелената песен на България”. Оттогава между двамата се поражда приятелство и желание за съвместна работа. Така се появява „Видимо доволни“, а по-късно и впечатляващият клип към нея. Песента е много запеваема и с много голям заряд, казва Радослав Талев. В парчето Криско се изявява в своя типичен рапърски изказ на ръба на скандалното, но без да прекрачва границата. Партията за Мария Илиева е написана специално за нея. Тя се появява в съвсем нова визия и стил и е благодарна за това на Криско. Кадилак от 1966 г., Ford Thunderbird от 1970 г., два самолета и куп знакови за съвременния хип-хоп, спорт и мода личности могат да се видят във видеото на „Видимо доволни“. В кадър влиза дори Христо Стоичков.
По всичко личи, че „Видимо доволни“ ще е новият летен хит на България. Криско, отличен за най-добър бийтмейкър на България за 2012 и 2013 г., се превърна в майстор на хитове. Преди две години песента му „Почивни дни“ се припяваше цяло лято. През миналата година я последва друг летен хит с Лео и Играта - „Цяло лято“. Изключително популярни  станаха и „Идеал Петров“ и „Хората говорят“. Следва ги „Видимо доволни“.
Видимо доволни ще са феновете на Криско и това лято от срещите си на живо с популярния изпълнител, музикант и композитор. Тези дни започват много турнета с негово участие из страната.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни