Какви личности трябва да бъдат удостоявани със званието „Почетен гражданин на Габрово“?

	...: „Според мен не всеки заслужава да получи такова призвание.
Какви личности трябва да бъдат
...: „Според мен не всеки заслужава да получи такова призвание. За да може един човек да бъде почетен гражданин, той трябва да бъде преди всичко добър, любезен и амбициозен“.

...: „За да бъде един човек почетен гражданин, трябва да обича и уважава града си, както и хората, които го населяват. Да се стреми да го направи максимално удобен, приятен и приветлив за гражданите и тези, които решат да го посетят“.
...: „Мисля, че всеки може да бъде почетен гражданин, стига да разполага с необходимото желание и мотивация да подобри града. Силно се надявам и да има такива доброволци“.
Славчо Иванов: „Един човек може да получи такова звание, когато има заслуги за града и неговото развитие. Хубаво е хората да се изявяват с добри дела, извършени в името на мястото, което обитават“.
Боян Генчев: „Хубаво е човекът, който получава конкретното призвание, да е допринесъл по един или друг начин за разцвета на града. Аз лично не смятам, че в Габрово има такива личности, но силно се надявам да има“
...: „Според мен човекът, който получава такова призвание, трябва да приема напълно сериозно своята задача и да защити името си, правейки добро не само за града, но и за хората“.
Маргарита Петкова: „Не знам кой заслужава да се нарече почетен гражданин на град Габрово. Не разбирам от подобен тип дилеми, а и не съм особено заинтересована“.
Ангелина Ганчева: „За да бъде един човек почетен гражданин на Габрово, трябва да притежава много положителни качества. Според мен най-важното е да е добър и съпричастен с желанията и изискванията на хората“.
...: „Един почетен гражданин на града трябва да бъде ученолюбив, образован и креативен, за да успее да направи нещо полезно не само за оформлението на града, но и за неговите граждани“.
...: „Би било добре всички да бъдем удостоени с тази чест, защото всеки гражданин иска най-доброто за града си, все пак това е мястото, където живее и ако успее да допринесе поне малко за града, ще се чувства много по- доволен“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни