Инвестира ли се в малките населени места и селските райони?

	Веселин Минчев: „Това правителство само обещава, а не прави нищо.
Инвестира ли се в малките нас
Веселин Минчев: „Това правителство само обещава, а не прави нищо. Малките населени места в България имат сериозна нужда от подпомагане и финансиране. Към този момент обаче такова липсва“.

Д-р Богомил Лазаров: „В България като цяло много малко неща се правят както трябва и за малките населени места, и за големите. Управляващите обслужват собствените си интереси. За да се промени това, държавата ни трябва да приключи с олигархията и мафията и тогава ще тръгнем на добре“.
Катя Павлова: „Според мен изобщо няма инвестиции. Всички ние виждаме, че селата и малките градове все повече започнаха да замират. В България има села без магазини, а за лекар и аптека да не говорим, какво повече мога да кажа“.
Васил Колачев: „Нищо от това, което трябва да се инвестира, не се инвестира и всички хора го виждат. Дори Габрово напоследък доста изостава, а преди носеше името „Българският Манчестър“. За да се промени това, трябва инвестициите да отиват на мястото си и така градът  да бъде направен по-привлекателен за живот“.
...: „Повече се приказва, отколкото да се върши някаква работа. Липсва всякаква инициатива от страна на управляващите за облагородяването на селските райони, а младите хора бягат в големите градове и столицата“.
...: „Засега нищо не се инвестира. Малките градове сякаш по-успяват да се справят, но селските райони са в пълен колапс. Селата масово загиват, а тези, които все пак съществуват, по някакъв начин са населени предимно с възрастни хора“.
Илияна: „Не се инвестира достатъчно. Всички ние виждаме как селата все повече обезлюдяват, същото е положението и с малките градове. Разбираемо е защо ние, младите, предпочитаме големите градове - тук нямаме никаква перспектива“.
...: „Конкретно за Габрово в последните години мога да кажа, че се инвестира що-годе. Разбира се, има още какво да се желае, но аз вярвам, че ще се облагороди още градът, но е нужно време“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни