Да подкрепим кандидатурата на Габрово за Европейска столица на културата с подписи до 11 декември

	Да подкрепим с подписи кандидатурата на Габрово за Европейска столица
Да подкрепим кандидатурата на
Да подкрепим с подписи кандидатурата на Габрово за Европейска столица на културата до 11 декември. Тогава Габрово ще защити пред международно жури своята кандидатура. Ден по-късно имената на градовете, които ще продължат в надпреварата за титлата, ще бъд

    Да подкрепим с подписи кандидатурата на Габрово за Европейска столица на културата до 11 декември. Тогава Габрово ще защити пред международно жури своята кандидатура. Ден по-късно имената на градовете, които ще продължат в надпреварата за титлата, ще бъдат официално обявени. Десетчленна делегация от Габрово ще защитава концепцията на града пред 13-членно жури от 6 представители на България и 7 от различни европейски държави.
    Подписи под споразумението могат да бъдат положени до 12 часа на 10 декември 2013 г. (вторник) в офиса на Областен информационен център – Габрово, също така в сградата на Община Габрово - в Центъра за информация и услуги на гражданите и в офиса на отдел „Гражданска регистрация и административно обслужване“, а в почивните дни - в пунктове в сградите на двата търговски центъра – Мол Габрово и Тера Мол.
    Един от най-важните критерии за оценка на претендентите е гражданското участие. Ето защо екипът по кандидатурата на Габрово за Европейска столица на културата кани всички, които подкрепят града и неговите усилия в това изключително сериозно начинание, да станат част от едно „Отворено споразумение за сътрудничество”.













Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни