Алейдин Тахиров: „Който искал многото, загубил и малкото”

Поради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин Тахиров,
Алейдин Тахиров: „Който искал
Поради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин Тахиров, най-младият ходжа в България, ще приема на 9 септември (понеделник) в Габрово от 10 до 20 часа. Телефони за връзка: 0896/08 56 60 и 0876/19 01 52

- Г-н Тахиров, кога усетихте, че притежавате  способност да помагате за преодоляването на човешката болка?
- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 г., когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава като на сън ми се яви един много възрастен човек, с дълга бяла брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея.
Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря оттук нататък с такава дарба, която ще ти позволи да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии. Оттогава започнах да се занимавам с това.
- Как точно помагате на даден човек, когато той дойде при Вас?
- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде; ако има имот за продаване/купуване - до колко време ще се осъществи сделката.
- Какви болести лекувате чрез Корана?
- Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести и диабет. Когато проблемът не е за мен – казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само, и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.
- Правят ли се много магии в Габровско?
- Когато развалям магия или лекувам дадена болест, го правя пред човека, за да види с очите си, и давам гаранция,  че оттук нататак 7 години магия не може да го хване. 
Който не ми вярва, мога да докажа, че в едно от предишните ми идвания в кв. Смирненски намерих зад казанчето на тоалетната чиния в банята на едни хора магията, а тя беше направена това момче насила да се ожени за момиче от друг етнос и да върви против родителите си. След като дойдоха при мен за помощ, той вече си има нова и стабилна приятелка от Севлиево. Който не вярва на моите приказки, мога да го докажа, като дам телефоните на хората, които да потвърдят случилото се. В кв. Бойката намерих магията на една жена в двора, до вишнево дърво. Магията беше направена от ден на ден тази жена да се чувства недобре, здравословни проблеми, стрес и депресия да я мъчат и тормозят, нямаше сън. След като развалих магията, тя се чувства добре и продължава да ходи на работа.
- Как се справяте с болката, която срещате и която приемате в себе си?
- Свикнал съм да устоявам, все пак 11 години се занимавам с това, въпреки че, признавам, понякога ми е трудно. В Търговище толкова черна беше направената на едни турци магия, че припаднах и 5-6 минути не бях на себе си. Свестявали са ме с много вода и... шамари. Всеки човек  може да Ви каже, че имате магия, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил – не вярва и се подиграва.
- Какви хора от района търсят Вашата помощ?
- Срещам се с много хора – и с мъже, и с жени. Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и да водят техни близки и приятели.Контактите ми с тях са ми показали, че габровци са малко по-недоверчиви и по-завистливи хора. Те са с високомерие и самочувствие и едни на други очите си вадите – защо ти имаш, а аз нямам, защо да си ти, а не аз. Не сте така широкоскроени, както сме ние в Родопите. Вярно, има и добри хора, но те са единици.
- Разкажете за някои по-характерни случаи с хора, на които сте помогнал тук?
- При едно от предишните си идвания тук помогнах на 22-годишно момче от кв. Варовник да се откаже от наркотиците и вече близо две години той е чист, въпреки че беше стигнал до спринцовките. Мъж на 38 г. от комплекс „Христо Ботев“ в Габрово, благодарение на моята намеса, се отказа от алкохола и мога да го докажа. От алкохол отказах и жена на 47 години от кв. Бичкиня и вече 5-6 месеца не близва. Младо семейство от Севлиево, Южния квартал, от 5 години нямаха деца, няколко пъти правили опит с ин витро и вече се радват на момиченце. Мъж на 36 години. от кв. Младост отказах от хазарта. Той беше стигнал дотам, че само и само, за да играе, си беше заложил дома. Дете на 8 години от Дряново избавих от припадъци, заеквания и страхова невроза.
- Има ли хора, които Ви се подиграват?
- Да, има и такива, но кой каквото прави, за себе си го прави и каквото си надроби, това ще сърба. При едно от предишните ми идвания например жена от кв. Етъра ми се обаждаше от 2-3 различни телефона да си запише час при мен и след това не идваше. По-късно научих от нейни съседки, че лекарите са й открили най-тежкото заболяване. Имам още един случай – жена от Трявна ми се обаждаше от скрити номера и след това си затваряше телефона, но аз я познавах по гласа, настояваше да я запиша и накрая не идваше. След това научих от нейни комшийки, които са идвали при мен, че са пребили сина й пред някакво заведение в центъра на Трявна. С това искам да кажа, че Господ Аллах забавя, но не забравя и понякога удря там, където най-много боли. Нека не мислим само за днес и за утре, а да милеем за семейството и децата си. Човек, който има страх и вяра от Всевишния, никога не би тръгнал да се подиграва със свещените книги – независимо дали е Библия или Коран, с който аз работя. Грехота и срамота е да се подиграваме със свещените книги, защото след това всичко се връща от Всевишния. 
- Какви са цените, на които работите?
- Който не ми вярва, нека влезе в Интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха и в „Господари на ефира“ и които за едно гледане вземат по 150-300 лева, за едно разваляне на магии искат и изнудват хората от 1000-2000 -5000  до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в Интернет при какви цени работят колегите ми - като Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Адем ходжа, Шериф ходжа от Варна, които ги даваха в „Господари на ефира“ по-миналата година. При мен цената за едно гледане в Габрово е 42 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията - дали са по-стари или по-отскоро. Но моите цени не са космически като техните. 
- Какво ще пожелаете на габровци?
- На габровци ще пожелая да бъдат малко по-вярващи, да спрат да си завиждат, ако искат нещата около тях да се развиват в тяхна полза, от здраве и от късмет да не се отърват. Пак повтарям, че човек не трябва да завижда и да мисли лошо на някого, а да си гледа в своята паница – не кой къде е ходил, кой какво е правил и как е бил. 
- Кога ще се подобри благосъстоянието на габровци?
- Габрово го имам за богат град, той е един от най-скъпите градове в цяла България. И най-стиснатите хора са тук, ама безплатен обяд и безплатен транспорт няма никъде по света. Затова пожелавам на габровци да си подобрят благосъстоянието, но нека малко да променят характера си, да не се възгордяват, да не са високомерни, защото който хвърчи нависоко, изведнъж пада в ниското. Нека габровци бъдат малко по-смирени и повече вярващи. Да знаят, че каквото човек сам си направи, дори Всевишният не може да му го стори. И да не забравят, че завистта, злобата и алчността убиват човека и който го мързи, все ще пълзи.
* * *
Алейдин Тахиров моли  само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра от Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората и според Корана това е шарлатанство.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

1 коментар

  • Потребител
    Колибарин 2015-11-13 02:14:09

    НАПРАВО СИ Е ИЗМАМНИК КОГАТО ХОДИХ КАЗВАШЕ ЧЕ ИМА МНОГО НАРОД ПРЕДИ МЕН КАТО ОТИДОХ НИКОЙ НЯКОЙ РАБОТИ МИ ПОЗНА УЖ МАГИЯ РАЗВАЛЯХМЕ И НАКРАЯ КАТО ЗАПОЧНА ДА СМЯТА НЯКАКВИ ЦИФРИ НАПРАВО УЖАС НЯМАХ ГИ ВСИЧКИТЕ ПАРИ НО МИ КАЗА ЧЕ Е ЗА ДОБРО ДА ДАМ КОЛКО ИМАМ ДАДОХ СИ ПОСЛЕДНИТЕ И КАКВО ВЕЧЕ ГОДИНА МИНА И НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО МИ КАЗА НЕ СТАНА

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни