Семейната комедия „Лили Рибката“ на севлиевския режисьор Ясен Григоров ще бъде показана предпремиерн

-Semeinata-komediya-„Lili-Ribkata“-na-sevlievskiya-rezhis-or-Yasen-Grigorov-sche-b-de-pokazana-predpremiern
Семейната комедия „Лили Рибката“ на севлиевския режисьор Ясен Григоров ще бъде показана предпремиерн

Прожекцията е в рамките на Международния кинофестивал „Смешен филм фест“, който ще гостува в Севлиево Международният кинофестивал „Смешен Филм Фест“ ще зарадва всички любители на филмовото изкуство, анимацията и комедийния жанр на 21 и 22 октомври 20


Прожекцията е в рамките на Международния кинофестивал
„Смешен филм фест“, който ще гостува в Севлиево

Международният кинофестивал „Смешен Филм Фест“ ще зарадва всички любители на филмовото изкуство, анимацията и комедийния жанр на 21 и 22 октомври 2017 г. (събота и неделя) в НЧ „Развитие - 1870” и салона на Кино „21 век”. Желаещите могат да посетят четирите прожекции, с които фестивалът ще гостува в Севлиево, могат да го направят безплатно.
Днес от 11:00 часа децата ще станат част от невероятните приключения на Дороти с руския анимационен филм “Фантастичното пътешествие до Оз”, a от 18:00 часа се подгответе за спиращи дъха костюми, богати визуализации и забавления на ръба на закона с Пенелопе Крус и „Кралицата на Испания“.
В неделя от 11:00 часа за най-малките е предвидена прожекцията на „Щъркелчето Ричард“ – анимационна копродукция на Германия, Белгия, Люксембург и Норвегия, която проследява епичното пътешествие към Африка на мислещото се за щъркел врабче и неговите невероятни спътници.
От 18:00 часа зрителите ще имат удоволствието да се насладят на предпремиерната прожекция на семейния филм на Ясен Григоров “Лили Рибката” с участието на Татяна Лолова, Койна Русева, Калин Сърменов, Николай Урумов, Елена Кабасакалова и др. Младият севлиевски режисьор Ясен Григоров е изключително развълнуван да представи лентата в родния си град, а компания ще му прави 9-годишният Боян Григоров, който играе една от главните детски роли във филма.
„Лили Рибката“ е филм, който се обръща към децата, но ангажира и възрастните. Той поставя въпроси, от чиито отговори се интересуват както съвременните подрастващи, така и техните родители. Приказка за отговорни родители и чувствителни деца, история с фантастични герои и любов във всичките й форми.
Вход свободен.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни