Пейо от БКС замръкна без обяд, рина до сутринта

	Фирмите за почиства- не не спряха машините и през двата
Пейо от БКС замръкна без обяд,
Фирмите за почиства- не не спряха машините и през двата почивни дни. Около тротоарите и спирките беше огладено, колкото е възможно при непрекъснатия снеговалеж, жените размахаха греблата от ранина. Познатият с нощните дужерства Пейо от БКС-то вчера каза,

      Фирмите за почиства- не не спряха машините и през двата почивни дни. Около тротоарите и спирките беше огладено, колкото е възможно при непрекъснатия снеговалеж, жените размахаха греблата от ранина. Познатият с нощните дужерства Пейо от БКС-то вчера каза, че дори не е спирал за обяд. Чакаше го дежурство до сутринта.
    В снежната събота товарен автомобил ДАФ не успя да спре навреме и се заби в снегопочистваща машина на главния път София-Варна в района на Севлиево. От Областната дирекция на МВР уточниха, че при инцидента няма пострадали, но има сериозни материални щети.
    Товарният ДАФ бил управляван от 52-годишен мъж от Ябланица, а автогрейдерът – от 62-годишен жител на Севлиево. Катастрофата станала около 12 часа. Товарният автомобил настигнал снегопочистващата машина, но водачът му не успял да намали достатъчно скоростта и се врязал в задната част на автогрейдера. След удара товарният ДАФ се плъзнал извън пътното платно и спрял в близката канавка.
    На местопроизшествието бил извършен оглед. И двамата водачи били изпробвани за алкохол – техническото средство отчело нулеви резултати. По случая в РУ „Полиция”-Севлиево е започнато досъдебно производство.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни