Пет деца на треньора Георги Колев представиха габровското джудо в Сливен

Петима малчугани представиха габровския клуб по джудо в турнир за
Пет деца на треньора Георги Ко
Петима малчугани представиха габровския клуб по джудо в турнир за деца, родени от 2004 до 2008 година, който се проведе в град Сливен. Надпреварата беше организирана от новосформирания сливенски спортен клуб „Ветерани и приятели“ и се проведе в зала „Млад

Треньорът на ДК „Габрово“ Георги Колев заведе в града на 100-те войводи пет деца, които водят активни тренировъчни занимания едва от 3-4 месеца, като целта бе те да усетят състезателната атмосфера. В групата на родените 2007-2008 година силен дебют направи Ивайла Тихомирова, която участва в две категории. При 30-килограмовите тя зае първото място, а на +30 се класира трета. Трябва да се отбележи това, че момчетата и момичета се състезаваха заедно, като и в двете категории малката габровска джудистка успя да победи представители на другия пол.
Пето място зае Ангел Ангелов при родените 2004-2005 година в категория до 40 килограма, а Драган Христов (до 32 кг), Преслав Тихомиров (до 40 кг) и Валентин Нанев (до 25 кг) направиха само първата стъпка - участието в състезание, като оставиха победите за следващите турнири. 
На джудо клуб „Габрово” предстои участие в тренировъчен лагер и международен турнир в Сплит, Хърватска.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни