Откриха мъртва жена в изкоп в Лъката

РУЖА ЛЮБЕНОВА	Вчера сутринта в изкоп в кв. Лъката е открит
Откриха мъртва жена в изкоп в
РУЖА ЛЮБЕНОВА Вчера сутринта в изкоп в кв. Лъката е открит трупът на 52-годишната Н. Й. от Габрово. Жената е починала при падане, няма данни за насилствена смърт, е първоначалното заключение на съдебния лекар Янко Колев. Днес след аутопсията ще стане изве

    Вчера сутринта в изкоп в кв. Лъката е открит трупът на 52-годишната Н. Й. от Габрово. Жената е починала при падане, няма данни за насилствена смърт, е първоначалното заключение на съдебния лекар Янко Колев. Днес след аутопсията ще стане известна причината за смъртта и окончателното медицинско заключение. Чантата и вещите на починалата са били до нея, което отдалечава версията за обир.
, научи „100 вести“. по неофициална информация напоследък Н. Й. живеела в този район. Обичала да се почерпва, говореха запознати.
    тялото било забелязано в 7,25 часа сутринта от случаен минувач. Изкопът е част от рехабилитацията на водоснабдителната мрежа на кръстовището между улиците „Градище“ и „Мир“ (край училище „Райчо Каролев“).  Има сигнална лампа и е обезопасен от двете страни, но ако човек иска да мине напряко, може да намери начин, видя на място репортер на „100 вести“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни