Накъде ще се развие казусът “Южен поток”?

	...: „Газопроводът е необходим за България и трябва да се
Накъде ще се развие казусът “Ю
...: „Газопроводът е необходим за България и трябва да се построи на всяка цена. Ако политиците милеят за родината, ще направят всичко по силите си, а ако милеят за Запада, то народът ни още много ще има да тегли“.

Добрин Янков: „Спекулациите около „Южен поток“ в момента са страшно много, мисля, че само времето ще покаже какво ще стане с проекта. Сега всичко е в ръцете на управляващите и това доколко те ще се борят за интересите на България“.
...:  „Смятам, че в момента от обикновения гражданин мнение не може да се иска, защото ситуацията е много оплетена и с всяка минута се разкриват много нови неща. Трябва да се уталожат малко страстите и тогава ще видим какво ще стане“.
Иван Данчев: „Мисля, че трябва да има „Южен поток“, независимо че властите се сменят постоянно. Всяко правителство трябва да се бори за интересите на страната, а „Южен поток“ е от полза за България“.
...: „Цялата работа с казуса „Южен поток“ лично за мен е много шум за нищо. За този проект се говори от страшно много време, но действия не се предприемат. Просто поредното отвличане на внимание от важните за народа проблеми“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни