Какво не Ви харесва в работата на българските политици?

...: „Не се интересувам от доста време от политиката, която
Какво не Ви харесва в работата
...: „Не се интересувам от доста време от политиката, която се води в България и за това нямам мнение. Мога да кажа само, че съм много разочарован от случващото се в страната ни“.

...: „Не се интересувам от доста време от политиката, която се води в България. Мога да кажа само, че съм много разочарован от случващото се в страната ни“.
Йорданка Георгиева: „Не бих могла да ви отговоря еднозначно. Много неща не ми харесват в тяхната работа. Имам чувството, че те не са отишли да решават проблемите на българския народ, а своите собствени. Освен това не са единни“.
...: „Аз работя като строител и не харесвам абсолютно нищо в работата на българските политици. Крайно разочарован и огорчен съм от порочната политика, която водят“.
Серджан шабанов: „Нищо не ми харесва, дори бих казал, че ме дразнят. Надявам се скоро да се махнат и да дойда нови, но целеустремени и можещи хора. Повече от очевидно е, че сегашните политици не са продуктивни и ограбват България“.
...: „Според мен няма нещо, което би могло да ми хареса от тяхната работа. За съжаление и ние, хората, сме безсилни срещу техните действия и не можем да променим нищо“.
Георги Георгиев: „Не ми харесва това, че постоянно се делят и си „подливат вода“. Вместо да се обединят в името на благоденствието на народа, те се чудят от къде и колко да откраднат. Разединени са, а така държава не се управлява“.
Миладин: „Не ми харесват постоянните им лъжи. Всичко което излиза от устата им е една лъжа, направена за да заблуждава народа. Няма нито едно нещо, което да са направили заради благоденствието на хората, мислят само за собствените си интереси“.
...: „Нищо не ми харесва. Цялата система е объркана - от изборите, та чак до назначаването на кабинет и избирането на министри. Трябва да се направи нещо, тъй като сегашното ни положение е много неприятно“.
Павел Станчев: „Не виждам нещо, което би могло да ми хареса. Тези хора ни се надсмиват и подиграват в лицето, а ние си мълчим. Много съм разочарована от всичко тук, вече не виждам надежда“.
Севда Йончева: „Не ми харесва това, че с политиката си вместо да градят, те разрушават. Цялата тази свободия даде почва и на корупцията и на мафията. Пред очите ни се издигат монополи и ние, обикновените хора все се правим че не ги виждаме“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни