Какви екопродукти използвате в бита си?

	Минка Георгиева: „Не ползвам екопродукти. Не съм особено наясно с
Какви екопродукти използвате в
Минка Георгиева: „Не ползвам екопродукти. Не съм особено наясно с тях. Ако проуча по-добре нещата и ако нещо ми хареса, определено ще пробвам - може пък да направя някое точно попадение“.

: „Не ползвам екопродукти в бита си. Не съм запознат с пазара на екопродуктите, а и нямам време, което да отделя. Може би ако имах повече време, бих се спрял на някой продукт от този тип“.
Павел Панев: „Когато имам възможност, използвам екопродукти. Най-доволен съм от червения мед и когато мога, си набавям. Екопродуктите са качествени, но се иска време и най-вече средства, за да се обърнеш към този пазар“.
Георги Илиев: „Като млад човек нямам особено много време и често не обръщам внимание на това, което ям. Не съм заинтересован особено, може би след време, когато този тип продукти се наложат на пазара, ще се обърна към тях“.
Пенчо Аврамов: „За жалост, не мога да използвам мед - най-яркият пример за екопродукт. Има и екопредмети за бита, обаче като човек на старото поколение няма да рискувам. Ако успеят да се наложат на пазара подобен тип стоки, тогава може да опитам“.
Ненчева: „Екопродуктите не са особено познати сред масовата аудитория. Хората не искат да рискуват с употребата им. Аз лично гледам да пазарувам дрехи от естествени материали и храна от пазара, защото е по-чиста“.
: „Не ползвам екопродукти в бита си. Нямам времето, необходимо да се запозная по-обстойно с предлаганите неща на пазара. Също така не мисля да си правя експерименти относно това кой продукт е по-хубав“.
Георги Вълев: „Не ползвам екопродукти в бита си, но сега съм се запътил към сергиите на центъра и ще разгледам. Все пак няма да прибързвам и няма да вложа средства в нещо неизпитано“.
Пламен Маринов: „Наблягам на използването на български продукти. Екопродуктите не са особено известни, нямат широка достъпност, а и хората нямат много време да се интересуват“.
: „Не използвам екопродукти. Нямам нито възможности, нито време. Екопродуктите не са известни на масовия потребител. Като се наложат на пазара, може би ще се обърна към тях“.
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни