Габрово, Севлиево и Трявна представиха общ туристически продукт на изложение в Берлин

Общините Габрово, Севлиево и Трявна представиха заедно регионалния си туристически
Габрово, Севлиево и Трявна пре
Общините Габрово, Севлиево и Трявна представиха заедно регионалния си туристически продукт в Берлин по време на Международното туристическо изложение ITB. Това е най-големият туристически форум в света, предназначен както за професионалисти, така и за мас

Тази година в него взеха участие 10 147 изложители от 189 страни и региони, които се представиха в 26 изложбени зали. Изложението е посетено от 174 000 посетители, от които 114 000 са професионалисти в бранша. 
Общините от Габровска област показаха възможностите за туризъм в региона чрез осем нови туристически пакета и рекламни материали. Съвместното им участие е в рамките на проект „Подкрепа за развитие на регионален интегриран туристически продукт в общините Габрово, Трявна и Севлиево“. По време на изложението са създадени контакти с немски и български туроператорски фирми, както и с Българския културен център във Франкфурт на Майн, на който също са предоставени рекламни и информационни материали за разпространение. Акцент в представянето на региона бяха алтернативите за културен, селски и екотуризъм. Посетителите на щанда бяха запознати с най-интересните събития от културния календар на трите града. За спомен проявилите интерес получиха подарък – мартеничка. „Това, което виждам и чувам сега, е много интересно, но не е познато на хората в Германия. Хубаво е, че все пак имах възможността да науча за вас“ - споделила пред гостите от Габровска област Александра Вогел – представител на немска туроператорска агенция за културен туризъм.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни