Момчил Григоров - пътен полицай на годината

Момчил Григоров - служител в Пътна полиция-Габрово, спечели приза „Пътен
Момчил Григоров - пътен полица
Момчил Григоров - служител в Пътна полиция-Габрово, спечели приза „Пътен полицай на годината-2013”. Габровци са първи и отборно - Момчил Григоров и Стоян Атанасов получиха признанието на журито и овациите на публиката. Това стана на 21-то издание на нацио

Момчил Григоров - служител в Пътна полиция-Габрово, спечели приза „Пътен полицай на годината-2013”. Габровци са първи и отборно - Момчил Григоров и Стоян Атанасов получиха признанието на журито и овациите на публиката. Това стана на 21-то издание на националното състезание „Пътен полицай на годината - 2013”, което се проведе в края на миналата седмица във Видин. Стоян Атанасов е първи в стрелбата с пистолет и оказване на долекарска помощ на пострадал при катастрофа.
    „Наградите бяха връчени на тържествена церемония във Видин, съобщиха вчера от Областната дирекция на МВР в Габрово. Присъстваха зам.-министърът на вътрешните работи Пламен Ангелов, комисар Николай Григоров - началник отдел Охранителна полиция” при ГДНП, комисар Антон Антонов - началник отдел Пътна полиция при ГДНП, Алекси Кесяков - секретар на ДОККПБДП, комисар Константин Джунински - директор на ОД на МВР-Видин, комисар Ваньо Димитров - началник отдел Охранителна полиция в областната дирекция и д-р Надежда Тодоровска от БЧК. Организатори на престижната професионална надпревара са отдел „Пътна полиция” към Главна дирекция “Национална полиция” и ОД на МВР-Видин, със съдействието на традиционните партньори от СБА и БЧК и с подкрепата на Община Видин.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни