Кадетите втори в Североизточната конференция

Топ новина! Kadetite-vtori-v-Severoiztochnata-konferentsiya
Кадетите втори в Североизточната конференция

Първата част бе за „Светкавица“ - 10:12, но чардафонци, водени от лидерите си Цветомир Минев и Димитър Тодоров, взеха следващите две – 19:13 и 26:16, за да си осигурят спокоен завършек на срещата. Очаквано в нея Цецо и Митко, които играят и за мъжкия тим

Кадетите на „Чардафон-Орловец“ се класираха на втори в група „А на Североизточната конференция по баскетбол, в която се разпределяха местата от първо до пето. В събота в зала „Ивайло“ във Велико Търново водените от Антонио Станков момчета в оспорван мач успяха да надделеят на „Светкавица“ (Търговище) със 74:63 и станаха недостижими за останалите си съперници – между които и великотърновския „Етър 49“, за победа срещу който доскоро габровци само мечтаеха, и „Шумен“.
Първата част бе за „Светкавица“ - 10:12, но чардафонци, водени от лидерите си Цветомир Минев и Димитър Тодоров, взеха следващите две – 19:13 и 26:16, за да си осигурят спокоен завършек на срещата. Очаквано в нея Цецо и Митко, които играят и за мъжкия тим на „Чардафон-Оровец“, бяха над всички – съответно 28 и 24 точки. Двамата отбелязаха и по две тройки.
В среща без значение, срещу плевенския „Спартак“ Антонио Станков даде повече време за изява на „малчуганите“ в отбора – момчета по на 13-14 години, което предопредели и чувствителната загуба с 40:81. Тодоров – 12, и Минев – 9, пак бяха най-резултатните за тима, но старши треньорът оцени старанието на Виктор Ангелов, на 14-годишните Мартин Миланов и Тодор Неделчев, както видимото подобрение на играта на центъра Димитър Андреев.
"Чардофон-Орловец" игра в състав: Валери Пейков, Виктор Ангелов, Крум Ахилей, Теодор Неделчев, Павел Пенчев, Мартин Миланов, Габриел Танев, Цветомир Минев, Християн Очков, Димитър Тодоров, Димитър Андреев

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни