Титла и трето място за габровските щангисти на държавното първенство

Осем състезатели представиха габровския клуб „Михаил Петров“ на Държавното отборно първенство по вдигане на тежести в Пловдив.

Повече...

Отлично представяне на габровските щангисти в Асеновград - 2 първи, 3 втори и 3 трети места

    В Асеновград се проведе първия кръг на Държавното отборно първенство по вдигане на тежести.

Повече...

Пореден успех на щангиста Петьо Стефанов

Големият габровски талант във вдигането на тежести Петьо Стефанов спечели надпреварата при кадетите в поредното издание на международния турнир в памет на олимпийския ни шампион Милен Добрев.

Повече...

Петьо Петров - на Европейското по вдигане на тежести в Полша

Състезателят на СКВТ „Михаил Петров“ заминава за Полша в четвъртък, състезанието в неговата категория при кадетите до 17 години е в събота от 11.30 часа местно време

Повече...

Силно представяне на габровските щангисти, титла за Петьо Петров

В Русе се проведе Държавното лично първенство по вдигане на тежести.

Повече...

Отлично представяне на габровските щангисти

3 златни, 3 сребърни и 4 бронзови медала завоюваха щангистите на СКВТ “Михаил Петров“ на проведеното в град Хасково Държавно лично първенство за всички възрасти.

Повече...

Талантите на Румен Янчев с 12 медала от държавното по вдигане на тежести

вдигане на тежести. Треньорът Румен Янчев заведе на първенството 10 състезатели и петима от тях се качиха на стълбичката за награждаване. Във възрастовата група на момчетата до 13 години габровският клуб се представи с двама състезатели.

Повече...

Скандалът в щангите ще удари незаслужено клубовете според треньора Румен Янчев

Поредният допинг скандал с националния отбор по вдигане на тежести силно притеснява треньора на габровските тежкоатлети Румен Янчев.

Повече...

Съдии лишиха Янко Янков от вицешампионска титла

И във вдигането на тежести спорни съдийски решения могат да ти отнемат заслужен медал. Тази неприятна констатация установи Янко Янков, който беше ощетен на държавния индивидуален шампионат по вдигане на тежести в Хасково.

Повече...

Проведе се първото състезание за „Купа Габрово” по вдигане на тежести

При отлична организация се проведе първото състезание по вдигане на тежести за деца, родени 2000, 2001, 2002 година. Домакините от клуб „Михаил Петров“ бяха създали чудесни условия, със съдействието на Община Габрово и „Общински спорт

Повече...