Златен медал за качество QUDAL за санитарните продукти „Ideal Standard“ и „Vidima“

Топ новина! Produktite-na--Ideal-Standart-Vidima--otdavna-sa-sinonim-za-kachestvo
Продуктите на "Идеал Стандарт Видима" отдавна са синоним за качество

Със златен медал за качество QUDAL са отличени „Ideal Standard“ и „“Vidima“, съобщиха от пресцентъра на “Идеал Стандарт Видима“ АД в Севлиево.

Отличието е в резултат от допитване до българските потребители, направено сред професионалисти от строителния бранш и представители на сектора „Направи си сам”. На въпроса „Посочете името на производителя на санитарни продукти, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага най-високо ниво на качество на българския пазар“, най-често срещаният отговор е – „Ideal Standard“. На въпроса „Посочете името на производителя на смесители, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага най-високо ниво на качество на българския пазар“, отговорът е – „Vidima“. Златният медал QUDAL е голямо признание за „Идеал Стандарт – Видима“. Той е особено ценен, защото на практика е присъден от българските потребители, които са оценили високото качество на продуктите с марки „Ideal Standard“ и „Vidima“. /Сертификатите могат да се видят на следните адреси: Сертификат за „Ideal Standard“ като производител на санитарни продукти - http://www.qudal.com/BULGARIA-343GU96; Сертификат за производител на смесители „Vidima“ – http://www.qudal.com/BULGARIA-344VL16.

Отличието се присъжда в резултат от проведеното независимо проучване QUDAL – QUality meDAL в България през май 2020 сред 1200 участници, проект на швейцарска организация (International Certification Association GmbH), която присъжда отличия въз основа на независимо пазарно проучване. Въпросите, зададени на анкетираните, са формулирани с отворен край. Това означава, че потребителите са имали възможността свободно и според техните лични впечатления и мнение да посочат коя компания/продукт според тях е символ на най-високо качество в категорията „Санитарни продукти“ и „Санитарна арматура”. Днес, в това време на предизвикателства и трудности, повече от всякога хората се нуждаят от ясни послания от пазара и знаци, които внушават сигурност и увереност.

Сертификатът QUDAL – Quality meDAL насърчава точно това, което е изключително важно за потребителите днес: качество, стойност, честност, репутация и надеждност.

QUDAL е абревиатура, образувана от първата сричка на английския вариант на думата „качество” и последната от думата „медал”  - QUality meDAL

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни