Вече са известни победителите в конкурса „Ideal Standard Баня на годината“

Топ новина! Yaroslav-Donchev,-izp.-direktor-i-predsedatel-na-Borda-na-direktorite-na-„Ideal-Standart-Vidima-vr-chi-otlichieto-na-Ivana-Yankova
Ярослав Дончев, изп.-директор и председател на Борда на директорите на „Идеал Стандарт-Видима връчи отличието на Ивана Янкова

Вече са известни победителите в четиринадесетото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“. Той достигна своята кулминация с пищна церемония, в столичния хотел „Хилтън“, където освен проектанти, архитекти и строители се бяха събрали и много граждани, чийто интерес е фокусиран върху красотата около всички нас.

Вече са известни победителите в четиринадесетото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“. Той достигна своята кулминация с пищна церемония, в столичния хотел „Хилтън“, където освен проектанти, архитекти и строители се бяха събрали и много граждани, чийто интерес е фокусиран върху красотата около всички нас. И които искаха да научат кои са най-новите тенденции, свързани с продуктите за банята и кухнята. Разбира се, те не останаха разочаровани.
Организаторите на церемонията бяха осигурили информация за най-новите продукти на „Идеал Стандарт-Видима“ в Севлиево. А това са Ceraflex, които се считат за умният избор за надеждни смесители, Connect air, чиято изящна форма привлича и най-непредубеденият потребител, финеса на Ipalyss, както и най-добрите смесители, предназначени за системата на здравеопазването Cerapplus2.
Във фоайето на хотел „Хилтън“ пред зала „Средец“, където се проведе церемонията на големи платна бяха показани всички проекти, изпратени за участие в станалия вече традиция конкурс. Така всички участници и гости имаха възможност да преценят цялостната палитра от представени проекти, всеки от които беше уникален по своему. И не само представяше визията на участниците за идеалната хотелска баня, но и даваше възможност всеки да доразвие тяхната идея, според своето въображение.

Изпълнителният директор на завода за санитарна керамика Валентин Ганев връчи наградата на публиката на Десислава Лазарова и Теодора Димовска в категорията "Баня във ваканционен хотел"

Защото водеща тема на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“ тази година беше „Идеалната хотелска баня“, а участващите проекти бяха разделени в две основни категории: „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“. В продължение на почти 4 месеца десетки дизайнери и архитекти изпращаха своите заявки, под формата на 3D визуализации. Проектите бяха оценени от 13-членно жури, в чийто състав „блестяха“ имената на редица „светила“ от света на архитектурата и интериорния дизайн. Оценките бяха базирани на 4 основни критерия: хармоничен и цялостен образ на интериора; енергоефективни решения; организация на пространството и ергономичност; и на последно място, но не и по важност - реализуемост.
Основната мотивация за участниците също беше Ideal-на. Авторите на проектите на първо място в двете основни категории ще вземат участие в събитията на Ideal Standard в Milano Design Week 2018. Призовете „Баня на годината“ бяха връчени на Ивана Янкова за проекта й „Тяло“ (първо място в категория „Баня в бизнес хотел“) и Росица Радомирова за проекта й „Lenta“ (първо място в категория „Баня във ваканционен хотел“).
Второ и трето място в категория „Баня в бизнес хотел“ бяха връчени на Елена Младенова за проекта „Баня 1“ и Йоана Станева за проекта „Ideal Steel“. Те ще имат удоволствието да участват в „Мастър клас за BIM проектиране на Ideal Standard“.
В категория „Баня във ваканционен хотел“ второто място отиде при Ивана Янкова за проекта „Бреза“, а трети се класираха Боряна и Венелин от "КА Дизайн Студио" с проекта си „Къща в стая“.
Близо 1500 от посетителите на сайта гласуваха в подкрепа на своите любимци. Най-много зрителски гласове в категория „Баня в бизнес хотел“ получи Стефани Йовева-Йорданова за проекта й „Softness“, а в категория „Баня във ваканционен хотел“ публиката избра Десислава Лазарова и Теодора Димовска за проекта им „Simplicity“.

Всички победители

Много отличия бяха раздадени и от партньорите на конкурса като всеки от тях поощри проекта, които смята за най-достоен. С това завърши 14-тото издание на „Ideal Standard Баня на годината“ и отвори страницата за предстоящото юбилейно издание на конкурса „Баня на годината 2018“, който за 15-ти път ще даде възможност за израз на таланта на архитекти и интериорни дизайнери в търсене на перфектната баня.
Всички проекти, взели участие в „Ideal Standard Баня на годината 2017“, могат да бъдат разглеждани на сайта на конкурса www.thebathroom.bg.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото