Възпитаници на „Звезди в аванс“ отново с международни награди

Топ новина! Vazpitanitsi-na-Zvzdi-v-avans-otnovo-s-mzhdunarodni-nagradi
Възпитаници на „Звезди в аванс“ отново с международни награди
Възпитаници на школата „Звезди в аванс“ с вокален педагог Ваня Талева отново спечелиха награди в престижен конкурс. От 9 до 12 юни във Варна се проведе за седми път Международния фестивал за детско и младежко медийно изкуство „Арлекин". В неговите рамки се проведе конкурсът за песни от филми и мюзикъли „Киното - моя любов, моя песен".

 Възпитаници на школата „Звезди в аванс“ с вокален педагог Ваня Талева отново спечелиха награди в престижен конкурс. От 9 до 12 юни във Варна се проведе за седми път Международния фестивал за детско и младежко медийно изкуство „Арлекин". В неговите рамки се проведе конкурсът за песни от филми и мюзикъли „Киното - моя любов, моя песен". Във Варна беше вторият етап от състезанието. Първият етап се проведе в София през месец март и на него бяха класирани изпълнители за втори кръг.
 Във Варна от Музикална школа „Звезди в аванс“ Виктория Гергова в първа възрастова група спечели втора награда с песента „I am Bound to you" от филма „Burlesque". Маргарита Георгиева във втора възрастова група също получи втора награда за изпълнението на песента „Writings оn The Wall" от филма „Spectre". Елица Дочева с песента „I don t wanna miss a thing" от филма „Armageddon" заслужи трета награда във втора възрастова група.
 В международния конкурс, освен деца от България, участваха и представители на Македония  и Украйна. Според Ваня Талева състезанието, проведено в прочутия Летен театър на Варна, било на много високо ниво. То е заснето и ще бъде излъчено по националната телевизия. В международното жури участвали специалисти от България, Италия и Сърбия, а негов председател бил Етиен Леви. В рамките на фестивала се провели и творчески работилници за младите певци с члена на журито от Италия Фабрицио Романьоли, който освен певец е и артист, драматург, преподавател. Настанени в гранд хотел „Варна“ в курорта Константин и Елена, талантите от „Звезди в аванс“ съчетали преставянето си с приятни изживявания и създали нови контакти и приятелства.
 
На снимката от ляво надясно: Маргарита Георгиева, Фабрицио Романьоли, Виктория Гергова и Елица Дочева

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни