Младежки център Габрово предлага семинари за млади хора от 1 до 3 април

	2-april,-10-00--10-30-Liderstvoto-v-deistvie.-Predstavyane-na-deinostta-na-Mladezhkiya-parlament-v-Gabrovo,-Viktoriya-Dimova
2 Април, 10:00 -10:30 Лидерството в действие. Представяне на дейността на Младежкия парламент в Габрово, Виктория Димова
Трима от участниците в обучението ще имат възможността да надградят наученото на специално събитие в Испания

    През следващата седмица, от 1 до 3 април, Младежки център Габрово е подготвил, в партньорство с проект “PlaceOut!“, няколко семинара за младите хора на град Габрово, на възраст 14-22 години. Локация: Ритуална зала на Община Габрово. Нужна е предварителна регистрация за участие! Трима от участниците в обучението ще имат възможността да надградят наученото на специално събитие в Испания в края на май!
    Започваме на 1 април, от 10 часа, лятно часове време, с едно бързо упражнение за запознаване на участниците. След това в рамките на деня, ще научите какво е младежко застъпничество и как да общувате с институциите, ще обсъдим заедно какъв проект или инициатива бихте искали да осъществите на територията на Габрово. Ще научим повече за вълнуващия пример на сдружение ТАМ от Велико Търново и колко дързост и мечти са необходими за да се създаде фестивала “48 часа Варуша юг”. Малка разходка в парка около Младежкия център (Летен театър) и генериране на идеи за неговото използване. Ще погостуваме на НЧ „Будителите“ в техния нов дом Палаузовото училище в Шести участък – запознаване с дейността на читалището и тяхното партньорство с Община Габрово и завършваме с посещение на Умниковото училище в града. 
    На 2 април, отново започваме в 10:00 ч., а темата на обучението ще бъде “Лидерството в действие”, ще се насладите на кратко представяне на дейността на Младежки парламент Габрово. Ще чуете историята на един танцов ансамбъл и за най-танцуващия хотел във Велико Търново, ще надзърнете в кухнята на Узана Поляна Фест, а следобеда ще се разходим до Регионалното депо за неопасни отпадъци. 
    На 3 април, в третия ден и последен ден от серията обучения, отново от 10:00 ч., ще чуете интересни примери от Европа и България за силата на младежките организации, за това как група млади хора създават Горски център Чатъма в Родопите и поставят началото на фестивал Беглика. 
    За всяко обучение има подсигурен обяд. 
    Обученията са безплатни, но поради ограничения брой на присъстващите и осигуряване на обяд, се изисква регистрация. 
    Записване в ЛИНКА - https://linktr.ee/youthgabrovo 
    Ако имате въпроси, пишете ни, или звъннете на тел. +359 88 790 70 75 
  
   

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни