В завода за керамика „Идеал Стандарт“ произведоха 50 милионното изделие

Топ новина! Model-Exacto-e-nov-model-tehnologichno-slozhna-toaletna
Модел Exacto e нов модел технологично сложна тоалетна
В Завода за керамика „Идеал Стандарт“, който е част от севлиевската компания „Идеал Стандарт-Видима“, произведоха 50 милионното си изделие в своята 23-годишната история.

Това стана факт точно в 21:39 часа на 20 май. 50 милионното изделие е модел от колекцията Exacto. 50-милионното изделието бе определено чрез специално активиран брояч в баркод системата на завода, чрез който може да се проследи пътя на всяко изделие по процеса. Благодарение на тази система се знае точно от кого и къде е произведено.

Модел Exacto e нов модел технологично сложна тоалетна, която е част от специалните предложения за 2021 г. на „Идеал Стандарт“. Този модел е с технология без ринг –  Rimless+, чрез която микроорганизмите няма къде да се скрият. Тази технология осигурява 100% достъп на измиване и поддържане високо ниво на хигиена. Освен това технологията без ринг е предпочитана за идползване за обществените места. А спицеалните предложение на завода за 2021 г. са още смесители за баня, смесители 3 в 1 и 2 в 1; душ комплекти за вграждане, душ смесители, душ комплекти, мивка и смесител комплекти 5 в 1, вграден смесител за душ и хигиенен душ, кухненски смесители, WC-комплекти за вграждане; структури за вграждане с пневматичен активатор; два вида WC-комплекти, душ кабини.

По повод произведеното 50-милионно изделие, за да споделят своето юбилейно постижение, от Завода за керамика обявиха, че ще дарят пълен ремонт на санитарното помещение в габровския Дневен център на „Териториална организация на сляпо глухите в Габровска област“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни