В „Идеал Стандарт-Видима“ официално откриха новия офис на Центъра за споделени услуги

Топ новина! V-„Ideal-Standart-Vidima“-ofitsialno-otkriha-noviya-ofis-na-TSent-ra-za-spodeleni-uslugi
В „Идеал Стандарт-Видима“ официално откриха новия офис на Центъра за споделени услуги
През изминалата седмица официално беше открит новият офис на Центъра за споделени услуги на „Идеал Стандарт – Видима“ АД, съобщи за вестника Моника Костадинова от пресцентъра на севлиевската компания.

Приветствие към гостите и служителите на Центъра отправиха изп.-директор на „Идеал Стандарт-Видима“ Ярослав Дончев, директорът „Човешки ресурси-Източна Европа“ Милена Богданова и Каролина Средков, директор на Центъра за споделени услуги.
Каролина Средков се обърна към присъстващите на церемонията по откриването с думите: „През 2011 година в центъра работеха само няколко души, а сега те вече са 65. Много се радвам, че продължихме растежа си и по време на пандемията. Вече можем да се завърнем в офиса, но след тези две години, се оказа, че имаме нужда от по-голямо пространство. Днес, то вече е факт. Пожелавам на всички работата в новия офис да върви гладко, безпроблемно и успешно“.
За извървения път от създаването до днес говори Ярослав Дончев, който заяви: „Ще ви върна през 2010 година, когато ръководството на компанията ми възложи да направя анализ къде да бъде организиран Центърът за споделени услуги. Очакванията бяха да е в Полша, където се намира един от най-големите центрове за споделени услуги в света, както в Индия и в Китай. Ние представихме България като вариант за този център. Основният въпрос беше има ли специалисти, които да извършват тази услуга. Убедихме ги, че имаме потенциал. Започнахме с 8 човека, после те бяха 13, стигнахме до 30, а сега вече са 65“. Той посочи още, че амбицията е до две години екипът да се увеличи тройно. „Така, заедно със заводите ще се превърнем в сърцето на компанията“, заключи Ярослав Дончев.
Официалното откриване беше придружено с рязане на лентата, с което бе дадено началото и на първия работен ден на служителите в новия офис.
Милена Богданова, директор Човешки ресурси – Източна Европа, се обърна към всички служители на финансовата структура с думите: „През 2011 година започнахме със скромната дейност „Управление на вземанията“, а сега сме с многообразие от професии и компетенции. Това е така благодарение на вас, на вашите усилия, на вашия успех, защото вашия успех е успехът на компанията. Заради вашите усилия и успех в развитието на Центъра, доверието към нас е голямо и тук се концентрират все повече професии със стратегическа насоченост, което много ни радва. Така се увеличава значимостта не само на Севлиево, а и на България като локация с важни и стратегически за компанията структури: заводите, Дистрибуционния център, Търговската организация, ИТ-центъра и т.н. Същевременно с това даваме все повече уникални възможности за професионална реализация на високо квалифицирани специалисти тук, в сърцето на България. За нас е голямо удовлетворение, че се осъществява това развитие. Осъществява се тук по начина, по който мечтаехме, а сега много му се радваме. Ще продължаваме да мечтаем, за да открием след известно време още един такъв хубав офис с два пъти повече от 65 човека. Успех!“

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни