Празнуване на Хелоуин в ИМКА – поредно събитие с кауза

Водеща! 	От Младежката банка очакват децата и младежите да вложат фантазия
Празнуване на Хелоуин в ИМКА – поредно събитие с кауза
От Младежката банка очакват децата и младежите да вложат фантазия и оригиналност в превъплащаването си в най-различни и страшни герои. За онези, които не са си избрали костюм и грим, в ИМКА са готови да ги облекат и гримират. Празненството по повод Хел

Деца, родители и приятели са поканени да участват в традиционното отбелязване на Хелоуин на 31 октомври в ИМКА - Габрово. За да отбележат празника, доброволците от Младежка банка организират детско събитие с кауза. Началото е в 17 часа в сградата на ИМКА Габрово. В програмата са предвидени много забавления - тематични игри, конкурс за най-атрактивен костюм и разбира се почерпка с лакомства, томбола и награди. Празненството е ориентирано към деца от 6 до 12 години. Очакват се и по-големи деца и младежи като доброволци, подпомагащи провеждането на празничната програма, обличането на костюми и гримиране на децата участници.

От Младежката банка очакват децата и младежите да вложат фантазия и оригиналност в превъплащаването си в най-различни и страшни герои. За онези, които не са си избрали костюм и грим, в ИМКА са готови да ги облекат и гримират.

Празненството по повод Хелоуин е част от поредицата «събития с кауза», които ИМКА - Габрово реализира през 2017 година. Очаква се участниците в забавлението да подкрепят каузата на Младежка банка като заплатят 3 лева за участие. Всеки закупен «дарителски билет» ще участва в общата томбола с награди. Набраните средства ще допълнят фонда на Младежка банка Габрово, която подкрепя реализирането на проекти, насърчаващи гражданската активност и детското и младежко участие.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни