Под мотото „Силата да помагаш“ колективът на „Идеал Стандарт-Видима“ зася нова гора край „Хоталич“

Mladi-rabotnitsi-ot-Ideal-Standart-Vidima-s-vidimo-nastroenie-uchastvaha-v-zalesyavaneto
Млади работници от Идеал Стандарт Видима с видимо настроение участваха в залесяването
Севлиевската компания „Идеал Стандарт – Видима“ АД подкрепи в Седмицата на гората ДЛС „Росица“ залесяването на терен източно от крепостта „Хоталич“, чиито дървета са били унищожени от корояд.

Под мотото „Силата да помагаш“ работници и служители се включиха в залесяването, което е и част от социалните проекти на дружеството.

Благородната идея, ентусиазмът, доброто настроение и хубавото време събраха съмишлениците в околността на крепостта „Хоталич”, където в Седмицата на гората работници и служители от компанията, заедно с техните деца и присъединили се към ентусиазма им севлиевци засадиха фиданки от дъб-цер, кедър, смърч, бреза и червен дъб. Залесяването бе символично открито лично от изпълнителният директор на „Идеал Стандарт-Видима“ Ярослав Дончев, който заедно с Иван Степанов от ДЛС „Росица“ очерта пътя на инициативата от раждането на тази полезна за севлиевци идея, до събирането на ентусиастите за същинската работа.

В компанията на своите родители в засаждането на дръвчетата се включиха и деца от различни възрасти. Организаторите от ДЛС „Росица” в Севлиево се погрижиха за създаване на допълнителни преживявания за участниците в благородното начинание. А те, вдъхновени от свършеното бяха категорични, че е важно и нужно за обществото да се провеждат повече такива инициативи. След приключването на залесяването, желаещите имаха възможността да пояздят коне и в още по-пълна степен да се насладят на полезното и приятното в прекрасния, пълен със слънце и настроение априлски ден.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни