Победителите в „Ideal Standard Баня на годината 2020“ ще са известни на 5 март

Топ новина! Roberto-Palomba-sche-predstavi-novite-produkti,-narecheni-Atelier-Collections
Роберто Паломба ще представи новите продукти, наречени Atelier Collections

Победителите в 16-то издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2020“ ще станат известни на март, когато на официална церемония ще бъдат връчени наградите на отличените, съобщиха от пресцентъра на „Идеал Стандарт-Видима“ АД в Севлиево.

Надпреварата в тазгодишното издание на конкурса е в четири направления „Луксозна баня в жилищна сграда 3D проект“ с постъпили за участие 32 проекта, „Санитарен възел в търговски център 3D проект“ - с приети 8 разработки, „Реализирана баня в жилищна сграда“ - 4 проекта и „Реализирана баня в хотел“ - с постъпили разработки.

Преди церемонията по обявяването на победителите, главният дизайнер на „Ideal Standard” и председател на 19-членното журито на конкурса Роберто Паломба ще представи лично от него своята философия на новите продукти, наречени Atelier Collections. Роберто Паломба живее и работи в Милано. През 1994 г., заедно с Людовика Серафини, основава „Palomba Serafini Associati“ - ателието, което разработва архитектурни и интериорни, индустриални и изложбени проекти по цял свят. Двамата са носители са на многобройни международни отличия: Compasso D"Oro (Италия), Австралийска международна награда за дизайн, Награда за добър дизайн (USA), Награда за най-добър интериорен дизайн на годината (САЩ), Icon Design Awards (Мексико), Немската награда за дизайн (Германия), Red dot (Германия), Международна награда за дизайн на Elle Decoration.
През декември 2018 студиото обявява началото на сътрудничеството си с Ideal Standard Internaional, а през март 2019 представиха първите съвместно разработени колекции.
Както всяка година, така и сега регистрацията на проектите за участие в надпреварата беше до 5 февруари, а гласуването на журито – до 20 февруари. До 27 февруари 2020 г. продължава онлайн гласуването за наградата на публиката.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни