На летен стаж в „Идеал Стандарт – Видима“ са 20 студенти

Водеща! Studentite-byaha-posreschnati-ot-izp-lnitelniya-direktor-Yaroslav-Donchev
Студентите бяха посрещнати от изпълнителния директор Ярослав Дончев
Със сърдечното „Добре дошли!“ 20 стажанти прекрачиха прага на „Идеал Стандарт – Видима“.

 За поредна година компанията организира своята Стажантска програма за студенти „Път към успеха“, която е част от цялостната политика на компанията за привличане на млади специалисти. По време на своя стаж те имат възможност да работят в различни области – планиране на производството, механика и електротехника, логистика и дистрибуция, финанси, човешки ресурси и други.
„По време на стажа си вие ще работите с доказали се професионалисти и ръководители – с тези думи се обърна към тях изп.-директор на „Идеал Стандарт-Видима“ Ярослав Дончев. - Ще получавате напътствия от вашите ментори, за да придобивате необходимите практически знания и умения. Вярвам, че с тази стажантска програма в нашия регион младите хора мога да намерят добро място да развият себе си и да градят кариера“. Той насърчи младите хора да дават идеи и предложения, защото със своя младежки заряд и свеж поглед могат да допринесат за подобрения в процесите, като даде пример със себе си: „Аз съм бил стажант в производството и благодарение на моите ръководители, които имаха впечатления от качествата ми, умения и знания, продължих своя професионален път в отдел „Финанси“.
„Първата ми година като стажант в „Идеал Стандарт – Видима“ беше като задължение, защото това беше изискването от училището, в което учех в Австрия. Следващите две обаче имах огромно желание да съм стажант, заради знанията, които придобих, семейния дух между хората, които работят тук и които уважавам много“, сподели Цанислав Стефанов, който е за трета година стажант и ще бъде в трети курс на Техническия университет в София.
В „Идеал Стандарт – Видима“ на стаж ще бъдат студенти от Техническите университети в София, Габрово, Варна, от Американски университет в Благоевград, Университета за национално и световно стопанство в София, СУ „Св. Климент Охридски“ в София, ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ във Велико Търново, INSA – Lyon /Национален институт по приложни науки/ в Лион, Франция.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни