Мартин Иванов с „Малахитовата гора" в "Христо Цокев"

Водеща!
Как да се „загубим“ в гората за да намерим пътя към себе си.

Регионална библиотека "Априлов-палаузов" организира творческа среща с Мартин Иванов - автор на "Малахитова гора". Срещата-разговор е на 25 април 2023 г., от 17.30 часа в ФГ "Христо Цокев".
Малахитовата гора“ е една вдъхновяваща история за пътя и смисълаза битката със страховете и отчаянието и за светлината в края на тунела.
Това е повече от книгазащото историята е разказана и със слово и с музикаВключеният в книгата музикален албум съдържа 9 композициикоито следват съдържанието на книгата и всяка една от тях съответства на главата от текстаЩе можете да прочетете текстада чуете музиката и да почувствате със сърцето и душата си историята на главния геройИстория за товакак и при най-великото страдание и трагедиячовек може да намери сили и вяраза да превърне личната трагедия в триумфа страданието – в човешко постижение.
Всяка продадена книга/диск ще осигури засаждането на дърво в нуждаещите се от помощ гори на България.
 
 
Мартин Иванов
 
Мартин Иванов е един от онези българи, които са натрупали ценен опит навън, за да се посветят на нещо значимо тук. Той е композитор, диригент, изследовател и ритъм коуч, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада. Завършва престижните Berklee College of Music, Бостън (джаз композиция и аранжиране), University of Memphis и University of Massachusetts (магистърска и докторска степен по изкуствата и композиция). През годините 2001-2004 Мартин Иванов преподава композиция, хармония и аранжиране в University of Memphis и University of Massachusetts.
След завръщането си в България, той основава Институт ЛИБЕРА и полага основите на ритъм терапията и ритъм фасилитирането в България. Положителните вибрации на неговите барабани проникват в нуждаещите се от социална и терапевтична подкрепа затвори, домове за възрастни, домове за деца, дневни центрове за деца с увреждания и онкологични клиники.
Широко популярни са неговите корпоративни ритъм трейнинги, в които се включват световно известни компании като World Bank, Microsoft, Citibank, Shell, HP, Deloitte, Carlsberg, AVON, Nestle, Renault Nissan и много други. Мотивационен говорител и лектор, използващ езика на ритъма като средство за личностно и колективно развитие. Автор на книгите “Малахитовата гора“,  “Алхимия на Ритъма” и “Звуци от тишината” , създател на метода Ритъм Коучинг и на терапевтично-образователната игра Ритъм Карти ДЪГА.
Мартин Иванов е официално оторизиран ритъм фасилитатор от световно известната американска компания „REMO, Inc.”.
 
 
 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Литература

Към началото