Симеон Колев представя нова книга в Габрово

Водеща! Vtorata-kniga-e-logichnoto-prod-lzhenie,-smyata-avtor-t
Втората книга е логичното продължение, смята авторът
Това е втори наръчник как да се употребява и експлоатира мъжа

Симеон колев    Симеон Колев от "БГ Радио" ще представи новата си книга „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа” 2 на 12 януари от 17:30 часа в Музея на хумора и сатирата.
    Авторът е познат от ефира на "БГ Радио", но през годините, освен слушатели, успешно трупа и читатели. След първия "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа" и "Мисия ТАТКО: Диалози", ще представим своята трета книга.
    Във втората част от наръчника Симеон Колев събира нови текстове за нещата от живота и за ситуации, които се случват на всеки от нас. Точно в това е притегателната сила на сборника – текстовете са посветени на човешките взаимоотношения, разкривайки едновременно комичността и трагизма в тях, като често четящият се асоциира с написаното. Въздишайки с облекчение, че не е единственият, преживял налудничави ситуации, достойни да бъдат описани върху белия лист.
Връзки, любов, секс, раздели, какво да очакваме от себе си и от този до нас, какво ни разочарова, какво ни очарова, какво ни спъва да бъдем себе си. Като човек, който не обича тъгата, в текстовете на Симеон Колев, дори и в най-драматичните и сълзливи, има повече хумор, отколкото драма. Този път в книгата е представена и женската гледна точка, благодарение на любезното съдействие на Богдана Трифонова и Милена Ташкова.
    Втората част на наръчника е "Логично и желано продължение с още истории за любов, секс и отношенията между нас" - споделя Симеон Колев и добавя: "Някои от историите са по-зрели, някои актуални и реални."

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Литература

Към началото

Следвай ни