Мариана Печеян за втори път с Гран при за Бизнес дама на годината и Бизнес дама на последните 30 години

Препоръчана! Mariana-Pеchееan-za-vtori-pat-s-Gran-pri-za-Biznеs-dama-na-godinata-i-Biznеs-dama-na-poslеdnitе-30-godini
Marija-Pechean-Fandukova.jpg
За втори път съсобственичката на „ВСК Кентавър- ИЗ „Динамика“ в Дряново Мариана Печеян грабна почетната статуетка Гран при за Бизнес дама на 2019 г., както и специален Почетен диплом за Бизнес дама на последните 30 години.

Отличието й беше връчено от министър Николина Ангелкова, под чийто патронаж беше проведено събитието, и от бизнесмена Магдален Димитров, по време на гала-церемонията през миналата седмица за връчване годишните награди Бизнес дама на годината. Организаторът на събитието е лорд Евгени Минчев, който представи и три от досегашните носителки на почетните бизнес отличия Елена Кристиано, Камелия Терзийска и Силвия Хрисимова – Шонбле, уточни за вестника Мариана Печеян.

Освен нея наградата Бизнес дама на 2019 г. получиха още Биляна Минева, Нери Русева в категория Бизнес дама на последните пет години, Роксана Кирилова грабна наградата за благотворителност, а Зорница Димитрова за дебют. Списъка с наградените жени в бизнеса се допълва още с д-р Мариела Ботева за собствен дентален кабинет и Диана Шимбова за собствено интериорно студио. Списъкът с отличените дами продължава с Лили и Катя Туджарови за тяхното бистро Ле Розе. В категорията Аристократи в бизнеса е удостоена д-р Антония Бозукова-Желева/лекар по дентална медицина/ . Почетен диплом за своя принос във висшето фризьорство получи Галка Вълчева от Русе, а наградите за красота Афродита отидоха при СПА център Деметра в категория Балнео и уелнес център на годината за въвеждане на иновативни ритуали и терапии; в Хотел Анел –категория Центрове, прилагащи авангардни програми, ноу-хау и нови технологии „Нека върнем времето назад“ и Хотел Уейв Резорт в категория СПА и уелнес център на годината.

Награди получиха още Диана Шимбова за собствено интериорно студио, приза за най-проспериращ мениджър в туризма грабна Антоанета Игнатова, в категория Дебют беше отличена и младата бизнес дама Зорница Димитрова в категорията Дебют. За най-добър застраховател беше обявена Биляна Минева, а неййната съдружничка в Прима кар Нери Русева е носител на приза Бизнесдама на последните пет години.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни