Лятната стажантска програма 2021 г. на „Идеал Стандарт-Видима“ завърши

Водеща! Stazhantite-poluchiha-sertifikat-za-uspeshno-zav-rshen-stazh
Стажантите получиха сертификат за успешно завършен стаж
Стажантите казаха „Довиждане“ на своите ръководители

Младежите от лятната стажантска програма 2021 г. „Път към успеха“ на „Идеал Стандарт-Видима“ казаха „Довиждане!“ на своитe ръководители. Тази година 20 студенти в рамките на два месеца се „потопиха“ в реалната работна атмосфера и участваха в проекти на различни отдели в компанията – планиране на производството, механика и електротехника, логистика и дистрибуция, финанси, човешки ресурси и други.

И макар да не се състоя традиционното закриване на стажантската програма, не липсваха емоции в последния работен ден на младежите. От името на стажантите Петър Драганов и Теди Денчева изразиха своята благодарност, като сравниха стажа си с игра на шах: „Нашите ръководители ни научиха да правим възможно най-добрите ходове в краткия ни престой, за което сме им много благодарни. Това лято ние направихме нашия дебют и нашия първи ход в „Идеал Стандарт-Видима“. През тези два месеца ние имахме честта да наблюдаваме отблизо ходовете на нашите ръководители и да се учим от стратегиите им на тяхната „шахматна дъска“. Те успяха да ни подтикнат към самоусъвършенстване и ни накараха да тренираме умовете си. И сега, в края на програмата знаем, че най-добрата стратегия, която може да имаме за шах, е същата, която трябва да приложим и в живота: „Никога не се предавай. Играй до последния си ход!“

И тази година всички стажанти получиха сертификат за успешно завършен стаж с посланието: “Нека заедно градим бъдещето“. А техните ръководителите ги изпратиха с пожелание за нови срещи следващото лято.

 

 

 

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни