„Идеал Стандарт-Видима“ поздрави АГ-отделението за Бабинден

Водеща! Prez-2021-be-napraven-tsyalosten-remont-na-operatsionnata-zala
През 2021 бе направен цялостен ремонт на операционната зала
С благодарност и уважение към лекарите и акушерките

На 21 януари т. г. - на Бабинден, ръководството на „Идеал Стандарт-Видима“ АД в Севлиево спази традицията и за поредна година изказа своята благодарност към лекарите и акушерките в АГ-отделението на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево, съобщи за вестника Моника Константинова от пресцентъра на компанията.

По повод Деня на родилната помощ в АГ-отделението се състоя и символичното откриване на изцяло ремонтираната операционна зала в отделението. Ярослав Дончев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт-Видима“, поздрави лекарите и акушерките и им пожела здраве, за да бъдат все така всеотдайни в една от най-хуманните професии – да даряват нов живот.

През 2021 година беше направен цялостен ремонт на операционната зала, благодарение на дарителската подкрепа на „Идеал Стандарт – Видима“. Традиция за компанията е на Бабинден да поздравява работещите в АГО в болницата и да обещава подкрепа за конкретна нужда в отделението. През годините са направени редица подобрения и ремонти на помещенията, както и закупуване на жизненонеобходима техника и оборудване – кувьоз, 4D ехограф, легло за раждане, съвременни легла и други.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото