Ideal Standard представя своята иновативна концепция Solos в Милано

Топ новина! Solos-e-perfekten-izraz-na-podhoda-Singular™-na-kompaniyata
Solos е перфектeн израз на подхода Singular™ на компанията
Ideal Standard представя ексклузивно своята иновативна концепция Solos на Salone del Mobile в Милано, съобщи Моника Костадинова от пресцентъра на Ideal Stsndard-Vidima в Севлиево.

  Като част от луксозната програма Atelier Collections, Solos е перфектeн израз на подхода Singular™ на компанията, чиято цел е да предостави обмислени и вдъхновяващи решения за баня, които включват различни категории, съобразени с персоналните изисквания на клиентите.
Новата колекция е образец за абсолютната чистота в дизайна, постигната чрез комбиниране на новаторски технологии и иновативни материали с дългогодишния опит на компанията в производството на керамични изделия и смесители.
Емблематичната комбинация от мивка и интегриран смесител е впечатляваща и иновативна. Минималистичният и чувствен дизайн предава усещане за лекота и непреходна елегантност, отразявайки красотата на простотата. Фините прави линии и изключително тънките ръбове придават на мивката безтегловност, а интегрираният изискан смесител завършва картината. Смесителят е интегриран в мивката, видими са само изящният чучур и ръкохватката, което прави тази комбинация наистина уникална.
Този минималистичен дизайн и прецизно изпълнение са възможни с модерни технологии и новаторски материали. Мивката е изработена от Diamatec® - уникална смес от алуминий и шамот, която позволява създаването на изключително сложни и предизвикателни форми, като в същото време осигурява безпрецедентна здравина и издръжливост.
Отворът за смесителя е толкова прецизен, че няма нужда от пръстен, който обикновено скрива всякакви малки фуги и осигурява стабилност.
Изящният смесител позволява прецизен контрол на температурата и дебита с едно просто завъртане на елегантната ръкохватка. Друг модел с безконтактна технология с капацитивни сензори предлага допълнителни възможности за приложение.
Комбинирането на уникалните характеристики на керамичния материал и иновативната технология на смесителя с опита на Ideal Standard в производството позволи на компанията да преодолее ограниченията, считани преди за непреодолими.
продължава на стр. 2
Мивката Solos е проектирана от Роберто Паломба, главен дизайнер в Ideal Standard и съосновател на Palomba Serafini Associati и ще се предлага в черен или бял гланц. Може да се комбинира със смесители с цилиндрична или квадратна форма в широка гама първокласни метални цветове и модерни матови покрития, включително хром, матирано злато или магнитно сиво и др.
Бъдещите попълнения на колекцията Solos ще разширят комбинацията мивка и смесител с решения за душ, иновативна тоалетна и подходящи мебели и аксесоари, които следват същата философия на дизайна.
Според Роберто Паломба колекцията „Solos е олицетворение на философията Singular™ на Ideal Standard, показваща пълна хармония между чист, минималистичен дизайн и техническо съвършенство. Безпроблемното интегриране между елегантния смесител и изискания лек умивалник е възможно, благодарение на водещия опит на Ideal Standard както в керамиката, така и в месинговите изделия, което води до изящен щедьовър за банята.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни