Четири приза за „Ideal Standard“ на международни награди „Red Dot Awards 2022“

Топ новина! Gamata-smesiteli-se-predlaga-v-dve-razlichni-pokritiya
Гамата смесители се предлага в две различни покрития
С четири награди за продуктов дизайн беше отличен „Ideal Standard“ на международните награди Red Dot, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Призове получиха три гами от дизайнерската колекция „Atelier“ и новият смесител „Ceraplan iX“. Всяка година международно жури отличава продукти с изключителен дизайн, функционални, интелигентни и иновативни. Един от наградените продукти е „Joy Neo“ - най-новото допълнение на „Ideal Standard“ към „Atelier Collections“. Неокласическата естетика на продуктите идеално съчетават екстравагантност и скромност с геометрични форми и симетричен дизайн, които придават луксозна, фина елегантност.

Гамата смесители се предлага в две различни покрития, разнообразие от модели и два стила на ръкохватката, с което „Joy Neo“ насърчава творческото изразяване. Високо признание от журито получи колекцията „Linda-X“ – вечна и елегантна гама от мивки и вани, прославящи емблематичната колекция „Linda“, представена за първи път през 1977 г. Фините, извити линии на гамата „Linda-X“ са постигнати с иновативния материал Diamatec®, който разширява границите на керамиката, за да предложи тънки, но изключително здрави и издръжливи изделия. Резултатът е колекция, която прекрасно отговаря на нуждите на съвременния живот. Удивителната мивка „Tipo-Z“ на „Atelier Collections“ е третият продукт, който беше награден. Внимателно изваяна в едно тяло от фина керамика, този уникален умивалник се отличава с монолитен силует и гладки преливащи повърхности, което го прави елегантен, открояващ се елемент във всяка баня. И трите колекции са проектирани в партньорство с известното италианско дизайнерско студио „Palomba Serafini Associati“ – уточниха от компанията. Иновативният хибриден смесител за мивка Ceraplan iX е четвъртият отличен с престижната награда Red Dot. Усъвършенстваната технология на смесителя съчетава гъвкавостта и контрола на едноръкохватковия смесител за мивка с предимствата за хигиена и пестене на вода на безконтактния смесител.

Специално проектирана да внесе технология без докосване в жилищните домове и хотелиерския сектор, колекцията Ceraplan iX постига красив баланс между иновативна технология и стилен дизайн, отговаряйки на нуждите на съвременния живот. Новата гама беше ексклузивно представена на тазгодишния Salone del Mobile в Милано и ще бъде пусната на пазара по-късно през 2022 г. Наградените продукти могат лесно да се комбинират с продукти от други гами на Ideal Standard, за да осигурят цялостно решение за всяка баня чрез иновативния подход на марката Singular™. Разработен специално, за да опрости процеса на подбор, като същевременно вдъхновява креативността, Singular рационализира дизайна на баня за архитекти, дизайнери, търговци на дребно, търговци и крайни потребители. С хиляди участници от цял ​​свят наградата Red Dot е едно от най-големите световни състезания за дизайн. От създаването си през 1955 г., отличието Red Dot е желан международен печат за изключително качество на дизайна. Ян Петер Тевес, главен изпълнителен директор на Ideal Standard, казва: „Радваме се, че изключителният дизайн на Ideal Standard отново получи признанието Red Dot. Нашите колекции Atelier, са насочени към насърчаване на процеса на създаване чрез обединяване на висока технология в производството и иновативен дизайн, за да позволят реализацията на вечни проекти. Чест е, че нашите продукти впечатлиха толкова уважавани съдии и спечелването на четири награди е изключително постижение.“

 

 

 



Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни