Започна лагерът „Предприемачът като откривател“

Водеща! S-bitieto-se-organizira-ot-Evropeiski-informatsionen-tsent-r-„Evropa-direktno“-
Събитието се организира от Европейски информационен център „Европа директно“
Боженци събра младите откриватели

В МАИР „Боженци“ официално беше открит лагерът „Предприемачът като откривател“, който събира заедно младежи на възраст от 15 до 19 години от областите Габрово и Ловеч в едно незабравимо приключение, в което с интересни интерактивни методи на обучение те научават основните икономически принципи, потапят се в света на икономиката и разбират каква е ролята на предприемача.

Събитието се организира от Европейски информационен център „Европа директно“ съвместно с Областен информационен център – Габрово, Община Габрово и МАИР „Боженци“.

В рамките на 5 дни участниците ще развият креативно мислене, ще разрешават казуси, ще участват в игровизирани занимания, ще изпълняват самостоятелно задачи и предизвикателства, ще работят в екип, ще станат по-уверени в собствените си сили, ще се срещнат с успешни хора от бизнеса. В края на лагера те ще получат и сертификат за преминатото обучение, което се води от ментори с богат опит и мотивация от Фондация „Бауерзакс“. Гост на събитието е и икономистът Георги Стоев.

Екипът на летния лагер „Предприемачът като откривател“ благодари на спонсорите на събитието - фирмите „Принц“ ЕООД и AMK Drives and Controls Gabrovo / AMK ЕООД Габрово.

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни