Учениците от община Севлиево дадоха старт на празниците на града

Uchеnitsitе-ot-obshtina-Sеvliеvo-dadoha-start-na-praznitsitе-na-grada
Учениците от община Севлиево дадоха старт на празниците на града
По традиция с лекоатлетическа щафета започват спортните състезания за учениците от нашата община. За първи път щафетата се проведе в парк „Казармите“, чийто алеи се оказаха много подходящи за подобен вид състезание. Щафетата е посветена на Празника на гр. Севлиево и в нея взеха повече от 100 състезатели, разделени в 5 възрастови групи.


 По традиция с лекоатлетическа щафета започват спортните състезания за учениците от нашата община. За първи път щафетата се проведе в парк „Казармите“, чийто алеи се оказаха много подходящи за подобен вид състезание. Щафетата е посветена на Празника на гр. Севлиево и в нея взеха повече от 100 състезатели, разделени в 5 възрастови групи.  Победителите са както следва:
 5-6 клас – Купата за първо място спечели отборът на СУ „Васил Левски“, на второ място бе отборът на ОУ „Стефан Пешев“, гр. Севлиево, а третото място е за учениците на ОУ „Христо Ботев“, гр. Севлиево.
 7 клас – Първото място завоюва отборът на ОУ „Стефан Пешев“, на второ място са лекоатлетите на СУ „Васил Левски“, трети в надпреварата са момчетата и момичетата на ОУ „Васил Левски“, с. Шумата. 
 8 клас  - Купата е за отборът на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, втори са лекоатлетите на СУ „Васил Левски“.
 9-10 клас -  Юношите и девойки на СУ „Васил Левски“ завоюваха първото място, на второ място се класираха участниците от първия отбор на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ , а вторият отбор на  ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ остана на трето място.
 11-12 клас - Купата грабнаха спринтьорите от втори отбор на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, на второ място останаха юношите и девойките на СУ „Васил Левски“  и третото място е за първия отбор на  ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“.
Преподавателите по физическо възпитание и спорт Таня Куцарова и Стефан Кацарски  връчиха наградите на победителите.
 Предстои старта на „Ученически игри 2018/2019 година“ със срещите по футбол, които ще се проведат на тренировъчните игрища на ДЮШФ в парк „Черничките“ в периода от 22 до 31 октомври 2018 г.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни