Ученици от „Райчо Каролев“ участваха в Празник на здравето

Uchnitsi-ot-Raycho-Karolv-uchastvaha-v-Praznik-na-zdravto
Ученици от „Райчо Каролев“ участваха в Празник на здравето
Децата в спортни екипи, нетърпеливи и ентусиазирани, се събраха и под ръководството на своя класен ръководител и ръководител на проекта Светлана Минчева и Ивона Николова – начален учител, се включиха активно в организираните спортни подвижни и щафетни игри. Родителите им ги аплодираха и окуражаваха, а в последните три игри се включиха и те.

Децата в спортни екипи, нетърпеливи и ентусиазирани, се събраха и под ръководството на своя класен ръководител и ръководител на проекта Светлана Минчева и Ивона Николова – начален учител, се включиха активно в организираните спортни подвижни и щафетни игри. Родителите им ги аплодираха и окуражаваха, а в последните три игри се включиха и те. Всички се отнесоха много отговорно и искрено се забавляваха заедно с децата си. Последваха свободни игри с топки, пускане на хвърчила, въртене на обръчи. Децата се гониха по поляната, катериха се по катерушките, люляха се на люлките до насита. Вече изморени, като награда учениците получиха пликове с плодове, сок и здравословни сандвичи. Те разбраха, че за да растат здрави и силни, трябва освен да се хранят здравословно, да спортуват активно и при всяка възможност да ходят сред природата, а игрите и спортът да изместят дългото стоене пред телевизора и компютъра.

В края на празника на всички участници бяха раздадени ръкавици и чували за смет и те заедно почистиха поляната на Градище, като по този начин се включиха в отбелязването на Деня на Земята.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Здравеопазване

Към началото