Томислав Дончев: Доказали сме, че доверието, което хората ни дават, превръщаме в отговорност

Водеща! otkrivane_kampaniya.jpg
otkrivane_kampaniya.jpg
По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и благополучие на жителите на Габровска област

Водачът на листата Томислав Дончев подчерта, че колкото по-тежка е ситуацията, толкова повече истина дължат политиците на хората. „Освен, че експертизата и опитът са при нас, че можем да покажем път за излизане от кризите, ние сме и искрени, и добри в намеренията си. Вярвам, че хората ще го разберат и ще ни дадат доверие, което ние ще претворим в отговорност”, коментира Томислав Дончев.

След него в листата се нарежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово, народен представител в 45-тото НС, областен управител на област Габрово, юрист по образование. Следват инвазивният кардиолог д-р Мирослав Стоянов, който е и общински съветник в Габрово, Деница Вачкова от Дряново – експерт по социални дейности и бивш заместник-кмет на Община Дряново, архитект Константин Брънеков от Трявна, Атанас Атанасов от Севлиево – икономист по образование, Марияна Атанасова - дългогодишен кметски наместник на кметство Балани, компютърен инженер по образование. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.

Нашите кандидати са уважавани от съгражданите си личности, доказани професионалисти в сферите си и ангажирани общественици. И най-важното – всички те са местни хора, на разположение на жителите на областта”, подчерта областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов. Той уточни, че ГЕРБ в габровска област, както винаги досега, ще води позитивна предизборна кампания и няма да влиза в компроматна война, с каквато често водачи на листи на други партии, спуснати от други населени места, си позволяват да очернят опонентите и Габрово.

Текстът е предоставен от предизборния щаб на ГЕРБ – Габрово и се публикува съгласно договор за отразяване на предизборна кампания в изборите за 48. НС

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото