Роди се седмото ин витро бебе, зачетанато с финановата помощ на Община Севлиево

Водеща! Rodi-sе-sеdmoto-in-vitro-bеbе,-zachеtanato-s-finanovata-pomosht-na-Obshtina-Sеvliеvo
Роди се седмото ин витро бебе, зачетанато с финановата помощ на Община Севлиево
Малкият Ивайло е седмото бебе, което се появява на белия свят с финансовата помощ на Община Севлиево. За пета поредна година Общината предприема политика за насърчаване раждаемостта при семейства и двойки с репродуктивни проблеми, а в бюджета за 2018 година бяха отделени 20 хил. лв. по тази програма.

 Малкият Ивайло е седмото бебе, което се появява на белия свят с финансовата помощ на Община Севлиево. За пета поредна година Общината предприема  политика за насърчаване раждаемостта при семейства и двойки с репродуктивни проблеми, а в бюджета за 2018 година бяха отделени 20 хил. лв. по тази програма.
 Раждането на дете е сред най-значимите събития в живота ни. За някои двойки това е още по-знаково поради трудностите и препятствията, които са преодолели, за да гушнат своя рожба.
 На 8 ноември се роди малкият Ивайло - седмото ин витро бебе, заченато с финансовата помощ на Община Севлиево чрез Общинската програма. Новината на общинска администрация съобщи лично майката на малкия мъж, който избра да направи най-големия подарък на своите родители след поредната, и за щастие успешна, процедура.
 Общинската програма за финансиране на ин витро процедури е прекрасен пример за отговорен подход и грижа към семейството. Всички севлиевци, които се борят за рожба могат да се възползват от възможността, която Община Севлиево им предоставя. Критериите и начина, по който могат да бъдат одобрени двойките за подпомагане, са обявени на сайта на Община Севлиево. Информация може да се получи и на място в администрацията – етаж 3, кабинет 312.
 На родителите на малкия Ивайло – честито!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни