Продължават срещите на областните управители от Северна България, Габрово ще домакинства предстоящата такава през август

Водеща! Oblastnite-upraviteli-na-oblasti-Gabrovo,-V.-T-rnovo,-Razgrad,-Ruse,-Pleven,-Silistra,-SHumen-i-Lovech-obs-diha-postignatiya-napred-k-
Областните управители на области Габрово, В. Търново, Разград, Русе, Плевен, Силистра, Шумен и Ловеч обсъдиха постигнатия напредък
Областният управител на Габрово Ралица Манолова подкрепя съвместните усилия на регионалните власти за реализация потенциала на териториите.

 Тя се включи днес в среща на областни управители от Северна България, която бе домакинствана от областния управител на област Плевен Иван Янчев. Това е поредната работна дискусия за реализиране на съвместни дейности за насърчаване на туризма в България.

Областните управители на области Габрово, В. Търново, Разград, Русе, Плевен, Силистра, Шумен и Ловеч обсъдиха постигнатия напредък по инициативата „Централна Северна България - Ела и преживей“ и предложиха нови възможности за развитие на създадената по тяхна инициатива фейсбук страница https://www.facebook.com/ЕЛА-И-ПРЕЖИВЕЙ-102391545802557.

Предстои създаването и на профил в Instagram, който също ще популяризира интересни местни инициативи с туристически потенциал. Ще бъде иницииран конкурс за лого на инициативата, както и конкурс за рисунка, свързана с туризма. Набелязани бяха и инициативи с младежки аудитории и инфлуенсъри.

В рамките на срещата бяха обсъдени общи административни проблеми и предстои да бъдат дискутирани предложените от областните управители решения с представители на Министерски съвет.

Домакин на следващата обща среща през август ще бъде Областна администрация – Габрово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни