ПП учреди структури в Габрово и Севлиево

Топ новина! V-s-bitieto-osven-uchreditelite-sa-se-vklyuchili-i-narodni-predstaviteli-ot-partiyata
В събитието освен учредителите са се включили и народни представители от партията
В Габрово и Севлиево бяха учредени общински структури на политическа партия „Продължаваме Промяната“, съобщи Ралица Манолова, общински съветник от „Продължаваме промяната - Демократична България" в Габрово.

    Учредената структура в Габрово е стотната общинска в България. В събитието освен учредителите са се включили и народни представители от партията. Коалиционните партньори от „Демократи за силна България" са изпратили поздравителен адрес до новоучредените структури и са пожелали устойчиво партньорство. Като част от програмата на учредяването, е било и създаването на страница във Фейсбук – „Добрите истории от Габрово“, на която ще се популяризират добрите примери от Габрово, обясни Манолова. 
    Общинската структура в Габрово е с председател Николай Томитов, предприемач и иноватор, а в Севлиево – Георги Георгиев, който е финансист, информират от партията.
    „И в двата града присъстващите имаха възможност да задават въпроси към народните представители Деница Симеонова, Явор Божанков и Искрен Митев, както и към зам.-министъра на икономиката Шотев. Множество теми включваше разговорът, но изводите за всички бяха, че развитие в положителна посока има и трябва да се продължи напред. Екипът за област Габрово счита за свои приоритети развитието на образованието, привлекателността на градовете в областта за млади семейства, подобряването на достъпа до спорт и изкуства, усъвършенстването на инфраструктурата и градската среда, привличането на повече инвеститори“, заяви общинският съветник. 
    По случай учредяването на стотната структура на „Продължаваме Промяната“ са били раздадени и 100 пакетчета със семена, защото всеки може да засади семена, които и в пряк, и в преносен смисъл да донесат радост и добри дела. Символично са били събрани идеи за по-добро бъдеще на града в кутия във формата на фенер, защото както фенерът осветява пътя в тъмното, така и добрите идеи могат да създадат нови пътища за развитие. Промяната зависи от всеки от нас. Нека да е за добро, призова Ралица Манолова.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни