Орлин Горанов и Мариан Бачев – в мюзикъла „Човекът от Ла Манча”

<p>Певецът Орлин Горанов и актьорът Мариан Бачев идват в Габрово
Орлин Горанов и Мариан Бачев –

Певецът Орлин Горанов и актьорът Мариан Бачев идват в Габрово като изпълнители на главните роли в мюзикъла на Държавна опера в Пловдив „Човекът от Ла Манча“. Събитието е на 3 февруари от 18,30 часа в зала „Орловец“.


Габровската публика ще има уникалната възможност да види първата лицензирана за България продукция на бродуейския хит. Спектакълът е отличен с 10 награди „Тони“ - театралният „Оскар“, включително за най-добра музика и мюзикъл, преведен е на над 40 езика, игран е над 18 000 пъти в цял свят и е докоснал сърцата на много хора.

Постановката на Държавна опера - Пловдив е направена изключително ефектно и в пълния си блясък, с повече от 300 костюма, оркестър, солисти, мултимедия и балет.
В главните роли ще имаме удоволствието да видим Орлин Горанов в ролята на Дон Кихот и Сервантес и Мариан Бачев в ролята на неговия паж Санчо Панса. Партнират им още изпълнителката от „Секс без захар“ Елена Атанасова в ролята на любимата Дулсинея и дори директорът на Драматичен театър Пловдив - Кръстю Кръстев в ролята на тартора на затворниците.
Мюзикълът от Дейл Васерман, Мич Лей и Джо Дариън е с режисьори Евгени Господинов и Борис Панки, художници са Иван Токаджиев и Петър Митев, хореограф - Боряна Сечанова, диригент - Константин Добройков.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото