Областният управител Невена Петкова откри семинар – част от информационната кампания на Министерство

Oblastniyat-upravitl-Nvna-Ptkova-otkri-sminar--chast-ot-informatsionnata-kampaniya-na-Ministrstvo
Областният управител Невена Петкова откри семинар – част от информационната кампания на Министерство
Срещата е част от информационната кампания, която се провежда във всички области в страната. Дискутирани ще бъдат теми, свързани с директните плащания и Системата за идентификация на земеделските парцели за 2017-2018 г., схеми и мерки за подпомагане по Програмата за развитие на селските райони за 2018 г.

„Здравословното хранене е резултатът от труда на онези, които имат смелостта да се посветят на един рисков отрасъл. Не можем да пренебрегваме факта, че здравословното състояние на нашите деца се влошава и те все по-често страдат от болести на нас възрастните. Това означава, че все по-усърдно трябва да внедряваме добри практики в това направление. Имаме прекрасна природа, имаме добри условия да развиваме биоземеделие, трябва само желание и постоянство“ – допълни в изказването си Невена Петкова и пожела успех на срещата, както и повече млади хора, които да се посветят в този отрасъл.

Срещата е част от информационната кампания, която се провежда във всички области в страната. Дискутирани ще бъдат теми, свързани с директните плащания и Системата за идентификация на земеделските парцели за 2017-2018 г., схеми и мерки за подпомагане по Програмата за развитие на селските райони за 2018 г.; служебни разпределения и доброволни споразумения, договори за наеми и аренда, разпределение на земи от Общинския поземлен фонд и Държавния поземлен фонд, както и информационната система ИСУН.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото