Надя Клисурска купи имот по „Развитие на социалната икономика“

Водеща! Nadya-Klisurska,-vlyavo,-i-Kristina-Sidrova
Надя Клисурска, вляво, и Кристина Сидрова
Заместник- министърът на труда и социалната политика финализира покупката на имот за регионален център на предприятията от социалната икономика в Габрово и се срещна с областния управител Кристина Сидирова


Заместник-министърът на труда и социалната политика Надя Клисурска-Жекова подписа договора за покупка на недвижим имот в Габрово в полза на държавата, където ще се помещава регионален център на предприятията от социалната икономика. Следващата стъпка е областният управител да издаде акт за обявяването на имота за публична държавна собственост и предоставянето на имота безвъзмездно за управление на МТСП. Придобиването му е в изпълнение на инвестиция „Развитие на социалната икономика“ от Националния план за възстановяване и устойчивост.
След финализирането на сделката заместник-министърът се срещна с областния управител Кристина Сидорова. Те обсъдиха потребностите от социални и интегрирани здравно-социални услуги на областно ниво. В хода на разговора бе договорена следваща среща с участието на заместник-министъра, областния управител и експерти от социалната сфера в областта.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни