„Идеал Стандарт – Видима“: „АГ отделението в Севлиево „да бие габровци по бебета“

Idеal-Standart---Vidimaa:--AG-otdеlеniеto-v-Sеvliеvo--da-biе-gabrovtsi-po-bеbеtaa-
babinden-S-vo-22-01-20.jpg
Компанията продължава с ангажимента си за създаване на по-съвременни условия в отделението

За поредна година беше спазена традицията на 21 януари, Бабинден и Ден на родилната помощ, в АГ отделението на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево ръцете на най-старата акушерка да бъдат измити от най-младата и тя да нарече благопожелания за раждането на повече здрави бебета. Д-р Петко Дончев, завеждащ АГ отделението, отчете, че за 2019 година са се родили 190 бебета. Той пожела на екипа си „повече за другата година и още млади хора“ и благодари на всички приятели и дарители на АГ отделението.

Емил Гатев - директор на завода за арматура, и Валентин Ганев - директор на завода за керамика, поздравиха медицинския персонал с празника и увериха, че „Идеал Стандарт - Видима“ продължава със своя дългогодишен ангажимент да създава по-съвременни условия в отделението. „С д-р Дончев обсъдихме какви подобрения трябва да се направят в АГ отделението. Ще направим проект с г-н Ганев и със съвместни усилия, с приятели на това отделение и ръководството на Общината ще направим нещо, което да е полезно за всички. И ние се присъединяваме към пожеланието на г-н Красимир Копчев – „да бием габровци по бебета тази година“. Дай Боже, да сте много здрави и усмихнати. Сигурен съм, че заедно ще направим нещо добро за поредна година“, заяви Емил Гатев.

„Знам, че това са хората, които мога да нарека благодетели и много години наред отделят от времето и ресурсите си, за да са полезни на обществото в Севлиево чрез болницата. АГ отделението е подобрено от благодетелите през годините. Аз ви благодаря от името на администрацията на болницата, от името на персонала и най-вече ви благодаря за това, че години наред каквито и проблеми, каквито и ангажименти да имате, вие винаги намирате време да дойдете тук“, се обърна към гостите д-р Пламен Цеков, управител на общинската болница.

Празничният 21 януари бе уважен и от д-р Иван Иванов – кмет на Общината, Невена Тодорова и Калина Георгиева – заместник-кметове, Здравка Лалева – председател на Общинския съвет, представители на бизнеса в общината, лекари и медицински сестри от други отделения на лечебното ни заведение.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Здравеопазване

Към началото