„Идеал Стандарт – Видима“ АД и Областният управител обсъдиха реализирането на политики по опазване на околната среда

S-Ralitsa-Ivanova-se-sreschna-direktor-t-na-zavoda-Valentin-Ganev
С Ралица Иванова се срещна директорът на завода Валентин Ганев
Областният управител Ралица Манолова проведе среща с ръководството на Завода за производство на санитарна керамика в Севлиево във връзка с реализирането на политиките по опазване на околната среда, както и механизмите за плавното преминаване към модела на кръгова икономика.

Срещата е по инициатива на „Идеал Стандарт – Видима“ АД и в нея участваха заместник областният управител инж. Ивелин Стоянов, Валентин Ганев - директор на завода за санитарна керамика, Теодор Ковачев - директор техническо развитие, Оля Тошева - Маринова - ръководител направление БТОС, и експертът с ресор „Екология” в Областна администрация инж. Христо Башев.
Обсъдени бяха възможностите и усилията, които полагат специалистите от завода за реализацията на отпадъчните продукти от основното и спомагателно производство. Бяха предложени конкретни решения, които със съдействието на Областна администрация - Габрово ще бъдат реализирани в най-скоро време.
Предстои детайлите да бъдат обсъдени и с експерти от държавни институции, които работят в областта на пътната инфраструктура и екологията.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни